• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2022

13:43

BAHATI DRAGAN ĐILAS PONOVO DIVLJAO AUTO-PUTEM! Svojim BMW X5 vozio 160 kilematara na sat!

Politika

BAHATI DRAGAN ĐILAS PONOVO DIVLJAO AUTO-PUTEM! Svojim BMW X5 vozio 160 kilematara na sat!

Podeli vest

Lider SSP Dragan Đilas je svojim vozilom BMW X5 vozio brzinom većom od 160 kilometara na sat, na saobraćajnici gde je dozvoljena brzina 130 kilematara na sat, saznaje informer

 

U 12.07 sati na  radar je za džip BMW X5 izmerio brzinu kretanja od 164,0 km/h na delu puta van naselja gde je brzina kretanja ograničena na 130 km/h.

Vozilom upravljao Dragan Đilas.

Dragan Đilas se kretao auto-putem iz pravca Sremske Mitrovice ka Beogradu. 

Izvršen alkotest (pasivni) i utvrđeno da nema alkohola. Kako saznajemo, nije zadržan. 

Podsetimo, ovo nije prvi put da Dragan Đilas ugrožava svoj i tuđe živote u saobraćaju divljačkom vožnjom. U decembru prošle godine lider SSP je na području opštine Paraćin na auto-putu Beograd Niš u smeru ka Nišu jurio brzinom od 174 kilometara na sat, iako je na tom delu puta ograničenje 130 kilometara na sat.

Dragan Đilas je u martu prošle godine izazvao i sudar na Autokomandi u Beogradu kad je svojim džipom udario u vozilo ispred svog.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Anči

pre 2 godine

Misli da može da radi šta hoće. Budaletina!

Srecko

pre 2 godine

Sta ce biti kad dodje na vlast kad sad divlja.

Rade R

pre 2 godine

Bahato! Bahato! Bahato! Pa kako drugačije kad je ovaj Ljigavko u pitanju!

Milos

pre 2 godine

Takodje, zatamnio je prednja stakla sto je protivzakonito, vec godinama krsi zakon.

Joca

pre 2 godine

Divljao parama koje je oteo od naroda koji je ostao bez posla i sada bi da nam istu takvu prošlost nametne.

Ljuba

pre 2 godine

Izvinite, jel postoji neki Zakon koji može ovom siledžiji da oduzme vozačku dozvolu, ili on sve kupuje milionima koje je oteo od Srpskog naroda?

Ljubiša

pre 2 godine

Pa, za njega zakon ne važi, može mu se, ima Vučka iza sebe... Da je neka sirotinja vozila 135 km/h. odmah bi bio sproveden u STR PREDUZEĆE "PRAVOSUDJE", i ako ne zaglavi 30 dana, plus dozvola i kazna, treba da bude srećan.

Zoran

pre 2 godine

Za nevaspitanog ne važe zakoni Srbije, njemu se može sve što mu se hoće.

Nada

pre 2 godine

Zar zakon ne postoji za ovoga djilkosa ? Oduzeti mu dozvolu minimum na godinu dana i novcana kazna ali ne mala !

Dare

pre 2 godine

Mene samo zanima odakle vama informacija za besto sto se desilo pre sat;dva i kad su samo policajci bili prisutni?! I gde je Kokeza? On je uzeo vise para od ovog naroda nego Djilas!

Goran

pre 2 godine

I niko od vas nikad nije vozio auto-putem brze od 130km/h?!???!!!?? Kako ste jadni. I nije ovo, opet, za objavljivanje, samo za vas... ako iko cita.

Čiča Avalski

pre 2 godine

Kakva vam je ovo pa vest, idioti novinarski ... pa još pujdate botove da nešto se čude ... Još jednom vam kažem deco - pišite o aci lukacu, ceci i deci ... to je vaš nivo i domet !!!

Pik

pre 2 godine

Svi ga optuzuju za nekakav lopovluk a niko nikakvog dokaza nema nizasta. Nemogu i nesmiju coveku nista, samo pucaju svi u prazno, niko nista nesmije preduzeti. Gdje su sad tuzilastvo, Vucic i Vulin ?

Tamara

pre 2 godine

И реците ми после да за оваквог човека треба гласати? Било би самота и помислити само на то! Имамо само један прави избор,сви знамо који!

Tamara

pre 2 godine

И реците ми после да за оваквог човека треба гласати? Било би самота и помислити само на то! Имамо само један прави избор,сви знамо који!

Sini

pre 2 godine

Pa sta, za to i sluzi auto-put.. Koliko ih juri po 200 na sat, izazivaju nesrece i na naplatim rampama ubijaju neduzne....pa sve se zataska i prikrije.. Sad satro on bahat.... Smesni ste.

ZN

pre 2 godine

Opšte poznato da zakoni za njega ne važe i da mu niko ništa niti sme, niti može. E sad zašto je to tako, neko treba da se zapita.

Otrov za nato plaćenike

pre 2 godine

A kada će da mu uzmu dozvolu zbog više puta ponovljene siledžijske vožnje???

Goran

pre 2 godine

Kako vas bre nije sramota da pisete ovakve gluposti

Saradžogla

pre 2 godine

Па,бре,и наивни виде да Ђилас ради за свог земљака Вучића.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija