• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.03.2022

21:49

JA MOGU DA KUKUMAVČIM I DA SE ŽALIM, ALI TO RADIM ZA SRBIJU! Vučić o najnovijim napadima opozicije!

printscreen

Politika

JA MOGU DA KUKUMAVČIM I DA SE ŽALIM, ALI TO RADIM ZA SRBIJU! Vučić o najnovijim napadima opozicije!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je specijalnog izdanja emisije "Usijanje" na Kurir TV gde je govorio o napadima lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa koji ga je optužio da "kukumavči" zbog pritisaka i teških razgovora koje je imao sa svetskim zvaničnicima

- Politički očaj Đilasa. Ćuti po pitanju svih ključnih pitanja, Ukrajine, Srebrenice, svega. A onda im je glavna tema u njihovim medijima da smo se vratili u devedesete. Nisu u stanju da smisle nešto pametnije, kažu da mrze devedesete, a samo oni žive u tim godinama. Ne vide ni pruge, puteve, pozorišta, Beograd na vodi, bolnice... Oni što ništa ne vide. Hoće da ukinu zdravstvene doprinose. Baš lepo, kažite to ljudima. Za mene je što se tiče kukumavčenja, ako misle da je lako, zašto se nisu ni po jednom pitanju izjasnili. Ja moram i da se izjasnim i da donosim odluke. A oni se nisu ni izjasnili. Da, nekad mogu i da kukumavčim i da se žalim, ali to radim za Srbiju. Nisam namestio kameru i plakao u nju zato što mi je neko rekao "Vučiću, p*deru".  Ako me pobede u prvom krugu, čestitaću. U drugom isto. Svakako ću čestitati. Kako stvari danas stoje, ne izgleda mi da su blizu pobede. Jasno je da Vojislav Šešelj neće biti u Vladi, ali bitno je da naglasim to zbog svih spinova opozicije. Izbori nisu igra. Pričaju o krađi izbora. Biće im takvi rezultati da im neće padati na pamet da govore o krađi. Biće to snažna pobeda Srbije - rekao je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drina

pre 2 godine

Vučić se samo služi sa činjenicama i nema tu nikakvog kukumavčenja.

Milja R

pre 2 godine

Vučić ništa ne želi da krije od građana. On ih upoznaje sa činjenicama bez obzira kakve su i zašto to nekom smeta.

Glasinac

pre 2 godine

Sve što Vučić radi to radi u interesu Srbije i njenih građana i zbog toga i dobija ogromnu njihovu podršku.

Marija

pre 2 godine

Dela govore sve. Predsednik zna šta je najbolje za Srbiju, rade se stvari koje su u interesu gradjana i Srbije. Zato Srbija jeste uz Vas

Tanja

pre 2 godine

Они који не могу да се помере из деведесетих, стално помињу да се враћамо у деведесете! Јасно је да Србија напредује! Нигде се не враћа.

Mira

pre 2 godine

Dok opozicija gleda kako prljavom političkom kampanjom da dođe do političkih poena, Vučić gleda samo interese Srbije i građana. U tome je razlika!

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija