• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2022

19:08

MARINIKA VIČE DRŽ'TE LOPOVA DOK NJEN GAZDA KUPUJE JOŠ JEDAN FUDBALSKI KLUB! Sandra Božić vratila Đilasa i njegovu poslušnicu na FABRIČKA PODEŠAVANJA!

sns.org.rs

Politika

MARINIKA VIČE DRŽ'TE LOPOVA DOK NJEN GAZDA KUPUJE JOŠ JEDAN FUDBALSKI KLUB! Sandra Božić vratila Đilasa i njegovu poslušnicu na FABRIČKA PODEŠAVANJA!

Podeli vest

Narodne poslanice SNS, Sandra Božić, Milica Nikolić i Nevena Đurić oglasile su se na Tviteru povodom najnovijih optužbi Marinike Tepić na račun srpskog predsednika Aleksandra Vučića

Sandra Božić objasnila je da kada par nedelja pred izbore treba reanimirati rejting koji je klinički mrtav rođen, Dragan Đilas izvadi iz džepa Mariniku Tepić i da joj naredbu da vrišti i skiči i još jednom odigra svoju ulogu kokoške iz Morovića.

- I isto mantranje, ponavljanje laži i fabrikovanje tzv. afera i dalje daju ravnu liniju.

I dok Marinika viče drž’te lopova, njen gazda kupuje još jedan fudbalski klub!

Građanima je već jasna ova šibicarska šema dva osvedočena lopova koji su milione zgrnuli guleći im kožu sa leđa i gurajući u teško siromaštvo.

I dok se ujedno ne “skidaju” sa svojih televizija,  isijavajući iz tzv. “medijskog mraka”, gostovanja na nacionalnim frekvencijama odbijaju. Ujedno disciplinujuci novinare svojim prekim pismima, naviknuti na gospodarenje sekundama, traže bogougodna i odabrana pitanja za svoje uši.

Na ovaj način jasno izbegavajući duel sa političkim protivnicima jer postoji niz pitanja na koja građanima nikada ni Marinika Tepić ni Dragan Đilas nisu odgovorili.

Marinika bi da njen Đilas govori o zdravstvu, siromaštvu i pravima radnika?

Da je podsetim da je u vreme njenog gazde zdravstvo bilo nepostojeće, dok je danas,u vreme Vučića, zdravstvo bolje od 14 zemalja EU.

Dok je Đilas porobljavao sekunde i ostavljao zakatančene fabrike i preko 400 000 ljudi bez hleba i na ulici, plate i prava radnika takođe nisu postojala, dok danas, svi ekonomski parametri omogućavaju prosečne plate duplo veće nego u Đilasovo vreme, konstantna povećanja penzija i svih ostalih davanja. Nezaposlenost je na istorijskom minimumu.U vreme Vučića, građani računaju na stabilnost i mogu da planiraju sigurnu budućnost.

O sirimaštvu bi licemerno da govore oni koji su nam zemlju gurnuli u dužničko ropstvo, građane ponižavali, cenu stavili na suverenost i teritorijalni integritet, oni koji opljačkanim novcem građana Srbije dobijaju epitete najbogatijih u Evropi?

Takvi bi da nam drže lekcije?

Srećom građani dobro znaju kako danas žive, a kako je to izgledalo u vreme kada je Dragan Đilas bio gospodar života i smrti.

Dovoljno je proći Srbijom i videti izgrađene puteve, pruge, nove škole, vrtiće, fabrike i nova radna mesta i znati da Srbija mora da nastavi da gura napred, da se razvija i niže uspehe.

Povratak u mrak i beznađe je jedino što Đilas i Marinika nude Srbiji. Dok divljaju u luksuznim automobilima po putevima koje je Vučić u Srbiji izgradio, jedino o čemu misle je kako bi  valjalo kupiti još neki prvoligaški fudbalski klub! Novcem građana, naravno! - istakla je Sandra Božić.

Na nove napade Aleksandra Vučića reagovala je i Milica Nikolić.

- Aleksandar Vučić je svojim delima pokazao kako se bori za Srbiju, za interese svog naroda, za mir i stabilnost.

 A ti, koja si i ovog puta slagala kako si zinula, uhvaćena si na delu kako u Moroviću umesto kokošaka vidiš drogu. A tvoj gazda kako krade i to bezbroj puta - rekla je Nikolić.

 

Svojim kolegenicama pridružila se i Nevena Đurić koje je na nove napade Marinike Tepić na Aleksandra Vučića odgovorila:

- Ona je "uvek u pravu". Jašta, ove reči imaju posebnu težinu-posebno kad izlupeta nebuloze o atentatu iz profesionalne praćke na odsutnog čoveka ili o srpskoj paravojsci iz video igrice.

Premašila je sopstvene kapacitete u laganju, pa se skroz izgubila. E, kad lažeš, a nemaš meru - napisala je Nevena Đurić na Tviteru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nešo N

pre 2 godine

Nije to jedina laž Marinike Tepić. Ona svakodnevno lansira poneku laž.

Drina

pre 2 godine

Marinika je poznata posvojim lažima i nikako da shvati da se vlast ne osvaja lažima.

Nešo N

pre 2 godine

Svakodnevno Đilas i njegova Marinika lansiraju poneku laž, tako da su dosadili i Bugu i narodu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17