• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2022

10:45

Partnerski, prijateljski i zajedno pobedićemo svetsku krizu!

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Partnerski, prijateljski i zajedno pobedićemo svetsku krizu!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar VUčić razgovarao je sa mađarskim ministrom spoljnih poslova Peterom Sijartom

 

- Odličan razgovor sa mađarskim ministrom spoljnih poslova i velikim prijateljem Srbije Peterom Sijartom. Partnerski, prijateljski i zajedno pobedićemo svetsku krizu - napisao je Vučić na Instagramu. 

 


 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Katarina

pre 2 godine

Danas zivimo snove zahvaljujuci odgovornoj vladi na celu sa Aleksandrom Vucicem i tako ce biti u buducnosti, kriza za nas ne postoji!

Nešo N

pre 2 godine

Pa zbog odgovorne državne politike, Aleksandar Vučić i dopbija ogromnu podršku građana.

Marko

pre 2 godine

Srbija je vredno radila da bi njeni mladi imali sigurnu buducnost i da bi ostalin u zemlji. Samo zajedno mozemo sve i zajedno cemo pobediti krizu!

Nešo N

pre 2 godine

Kada smo jedinstveni, onda nam ništa nije teško.

Aco

pre 2 godine

Sadasnja vlada ima snove, postavljene ciljeve za dalju i snazniju buducnost Srbije. Za nas kriza ne postoji kako je dosla tako ce i otici.

Sanja

pre 2 godine

Sa krizom koja pogadja ceo svet izboricemo se na najbolji moguci nacin, jer Srbiju vodi odgovrna osoba i osoba koja ne bi dovela svoj narod u nezgodnu poziciju.

Irina

pre 2 godine

Srbija vec sad belezi rast, tako neka ostane i dalje...

MAJA

pre 2 godine

Dobro je imati iskrene prijatelje u ovim teskim vremenima a da ne vrse koje kakve pritiske i koji su svesni ozbiljne situacije i u regionu,Evropi i u svetu.

Veljko M

pre 2 godine

Srbija i Mađarska imaju veoma dobre odnose i verujem da će tako biti i u buduće.

Sanja

pre 2 godine

Lepo je znati da Srbija u trenucima krize ima prijatelje sa kojima može lakše da prebrodi ovu nastalu situaciju ili makar da podeli brige i dileme.

Maja

pre 2 godine

Zemlje koje su u okruženju uvek bi trebalo da sarađuju na svim poljima. Bravo.

Milos

pre 2 godine

Zajedno, prijateljakim i dobrosusedskim odnosima čemo kroz svetsku krizu proći lakše. Svaka čast za novu fariku, veliki uspeh.

Milos

pre 2 godine

Zajedno, prijateljakim i dobrosusedskim odnosima čemo kroz svetsku krizu proći lakše. Svaka čast za novu fabriku, veliki uspeh.

Sara

pre 2 godine

Bitno je imati priljatelje na koje možeš računati. Jaka Srbija ih ima i to zna da ceni.

Ana

pre 2 godine

Vučić je taj koji brine o svima nama! Zato, dok je on na vlasti nema krize i brige!

Sava

pre 2 godine

Srbija i Mađarska su veliki prijatelji i zajedno su u svemu zajedno.

Prodavac

pre 2 godine

Samo na taj nacin, zajednicki, mozemo da prebrodimo ovu svetsku oluju.

Tea

pre 2 godine

Mislim da su ljudi svesni da jedan čovek ne može uvek sve sam da reši. Zato smo mi srećni sto Srbija, zahvaljujući našem predsedniku, ima veoma kvalitetan odnos sa svojim poslovnim partnerima.

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija