• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2022

17:36

PUCAĆEMO VAŠIM ŽENAMA U GLAVE! Jezive pretnje upućene Vesiću i Orliću! (FOTO)

Politika

PUCAĆEMO VAŠIM ŽENAMA U GLAVE! Jezive pretnje upućene Vesiću i Orliću! (FOTO)

Podeli vest

Pristalice opozicije stravičnim porukama prete članu predsedništva SNS Vladimiru Orliću i zameniku gradonačelnika Beograda, Goranu Vesiću

Vesiću, koji je na tviteru objavio da prati izlaznost u izbornom štabu, u komentarima je prećeno rečima da je “samo mrtav naprednjak dobar naprednjak”.

Foto: Printscreen

Orliću su upućene još gnusnije uvrede sa istog tviter profila, ispod objave u kojoj je pozvao građane da izađu na izbore.

Foto: Printscreen

– I vaša deca mogu da plaču, i vašim ženama mogu da pucaju glave, videćete i sami – piše u komentaru.

Đilasov pristalica je potom obrisao tvitove sa društvene mreže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bojan

pre 2 godine

Au ljudi da li ste realni da pisete ovakve komentare?Mogu da se ne slazem sa necijom politikom,ali ovo je zaista preslo granicu pretnje,vredjanje clanova porodica bilo kog coveka je zaista dno.Neznam sta nadlezni organi rade i sto niko nikad nije odgovarao,pre ces na robiju zbog saobracajnog prekrsaja nego zbog pretnje.Ovo je sramota za onog ko pise ovakve bljuvotine vredjajuci zene i decu.Sramota.

zozon

pre 2 godine

Neka žene ostave na miru i njima dvojci po zaslizi.

vladimir

pre 2 godine

E to ti je Amerika, koja NIKADA nije bila "demokratska" ali je o sebi /medijski/ napravila taj imidž! Država "kaubojske" pravde, genocidna /indijanci/, asocijalna, rasistička, egoistična i prepotentna, globalno fašistička, agresivna sa perfidnim zločinačkim planom - ja "palim" a vatrogasci su krivi! Kakav ŠLJAM od "naroda"!

Vla

pre 2 godine

Deset godina robije za nasilnika, neka ima vremena da razmislja o pretnjama, nakon deset godina pratiti ga jos 5 da ne bi zavio u crno nekog neduznog, ovakvi ne zasluzuju da setaju ulicama slobodni

Pera pravda

pre 2 godine

Najstrože kazne za sve koji se drznu da pozivaju na nasilje i ubistva

Rade

pre 2 godine

Пронаћи скота и одмах га уштројити. Да се такви идиоти не размножавају ! ! !

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija