• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.09.2022

08:08

VUČIĆ JE KRIV ŠTO JE ŽIV! Tajkunski mediji u iščekivanju odluke oko gej parade, za svaki slučaj napali predsednika sa svih strana! (VIDEO)

printscreen

Politika

VUČIĆ JE KRIV ŠTO JE ŽIV! Tajkunski mediji u iščekivanju odluke oko gej parade, za svaki slučaj napali predsednika sa svih strana! (VIDEO)

Podeli vest

Tajkunski mediji, u iščekivanju konačne odluke MUP-a u vezi sa najavljenom gej paradom, rešili su da, za svaki slučaj, predsednika Srbije Aleksandra Vučića proglase krivim i ako ona bude i ako ona ne bude održana

Zbog toga su se mediji tajkuna Dragana Šolaka organizovali da pokriju ceo politički spektar, od liberala do ultradesničara - ŠTO BI NAROD REKAO: VUČIĆ KRIV ŠTO JE ŽIV! 

Tako je televizija N1 optužila Vučića da je napao gejeve da ne vole svoju državu, a samo sat vremena kasnije tajkunska Nova S, napala je predsednika Srbije da nema razumevanja za "litijaše".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ika

pre 1 godinu

Njima su krivi svi oni koji vole svoju zemlju i koji rade u njenom interesu a naravno pre svega Vucic

ana

pre 1 godinu

Sta ce nama neprijatelji sa strane kada su tu ovi veliki dusebriznici koji bi prodali zemlju za gros

ela

pre 1 godinu

Tajkunski mediji nista drugo i ne znaju nego da naparadju Vucica, njegovu porodicu i jaku srbiju

lana

pre 1 godinu

Ne vole oni Vucica jer bi prodali sve srpsko za jedna dinar da bi interese svojih gazda zadovoljile, ali tu je narod koji ne naseda na njihove izjave

olja

pre 1 godinu

Mogu tajkunski mediji samo da mrze znano nam je kakvi su, ali ono sto ne mogu da promene to je poverenje koje gradjani imaju prema Vucicu i svojoj drzavi

Gaga

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima je Vučić kriv kao okreneš, zato što im je osnovni zadatak da napadaju .

Rajka

pre 1 godinu

Šta god uradi predsednik Vučiç radi za narod i Srbiju. Ali tajkunskim medijima to nije važno, oni će da žmure nad istinom i napadaju zato što drugo i neznaju.

Dana

pre 1 godinu

Napadati predsednika Vučića to je tajkunskim medijima jedini cilj, nema veze što će iz sata u sat da menjaju izjave, važno je da se u svakoj napadne Vučić sve ostalo nije bitno.

Dana

pre 1 godinu

Napadi na Vučića od strane tajkunskih medija su osnov i cilj svake izjave, ali to niksko ne može da umanji njegove kvalitete.

Rajka

pre 1 godinu

Šta god da uradi predsednik Vučić, to će tajkunske medije da izvrnu na svoj mačin i napadnu, zato što im je to poso. Ali njihovim nevrednim izjavama ne može da pobiju istinu vekog političara i čoveka koji se bori za svoj narod, za Srbiju.

Major

pre 1 godinu

Homoseksualcima treba dozvoliti da šetaju i marširaju ne samo Beogradom već širom naše Srbije ali u uniformi i vojničkom stroju!!! Sve nakaradne i besposličare da pokupi vojna policija , dovede u kasarnu i da posle obuke pod punom ratnom opremom šetaju "do mile volje" ....do duge i nazad !!!

Sanja

pre 1 godinu

Tajkunski mediji napadaju jer ne mogu da podkradaju državu više

Dragomir

pre 1 godinu

Uzalud tajkuni i njihovi mediji napadaju jer neće više nikada da podkradaju državu

Dejan

pre 1 godinu

Srbija je danas jaka i uređena država u kojoj tajkuni nikada više neće da podkradaju državu

Jaca

pre 1 godinu

Šolakovi napadi nikada neće da prođu u Srbiji i Srbija će da bude još bolja i naprednija

Hristina

pre 1 godinu

Vučić je tajkunima kriv jer je uredio državu i vodi odgovornu politiku

Alhemičar

pre 1 godinu

Овим тајкунским медијима нискотиражним не можеш никада удовољити. Не одговара им када нема геј параде, па им не одговара када има литија , а за све криве Вучића.

micko

pre 1 godinu

zlo i naopako...ali stvarnoi ovo je vec prevrsilo svaku meruuuu

Petar

pre 1 godinu

Iznenadio bih se kada bih čuo da kažu nešto pozitivno a ove laži, izvlačenje reči iz konteksta to smo već navikli od novina koje nam ne služe ničemu.

Anja

pre 1 godinu

Šta god da uradi i kaže, predsednik Aleksandar Vučić je uvek kriv opoziciji.

Vojka

pre 1 godinu

Narod je poverenjem koje mu je dao izneo svoj stav o onome sto sprovodi i odlucuje presednik.tacka

Jovan

pre 1 godinu

Sta god da predsednik uradi tajkunskim medijima nece biti dobro i okrenuce u svoju korist. Njima smeta jaka i napredna Srbija kakva je na celu sa nasim predsednikom.

sasa

pre 1 godinu

Sta drugo znaju da rade tajkunski mediji,sem sto blate i napadaju

sasa

pre 1 godinu

Sta god i kako god Vucic radio,nekima je dezurni krivac za sve

stefan

pre 1 godinu

Misljenja sam da drzava ne treba da menja odluku po pitanju parade,jer nije vreme da se ista odrzi u ovom trenutku u Srbiji.Imamo mnogo vaznijih pitanja od iste

Patak

pre 1 godinu

Ovakvo bestidno ponasanje tajkunskih medija govori vise o njima.Obraz djon

Pavlovic

pre 1 godinu

Tajkunski mediji jedino sto znaju da blate i pljuju-To im je najjaci adut i oruzje

Marija

pre 1 godinu

Sta god rekli u tajkunskim medijima, sta god pokusali izvuci iz konteksta dzaba im je

Uros

pre 1 godinu

Solakovi mediji po obicaju sire dezinformacije i za sve im je kriv Vucic

Dejana

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima je najbitnije da pricaju lazi i da manipulisu ljudima

Dejan

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima nista nije sveto, samo izmisljaju

Filip

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su velika sramota za nasu pristojnu Srbiju

Pavle

pre 1 godinu

Sta god predsednik uradi njima ceo predsednik biti kriv jer ga narod voli i podrzava.

Zlatko

pre 1 godinu

Hrvati o sebi imaju predstavu da su narod superioran u odnosu na druge. Vučić ih svojim rezultatima, uspehom Srbije, napretkom na mnogim poljima stalno podseća da to nije tako, da svako radom može da ih dostigne i prestigne. Podseća ih i na njihovu mračnu prošlost koju bi da izbrišu, a ne mogu. Zato ga napadaju.

Rajka

pre 1 godinu

Mediji finansirani spolja imaju zadatak da podriva Srbiju iznutra, tako da ne čude ovi komentari .

Milica

pre 1 godinu

Napad je najbolja odbrana ,tajkunski mediji posto nemaju sta drugo da pisu i objavljuju o svom štićenika najlakše je da napadaju Vučića.

Jovana

pre 1 godinu

Mogu da pisu sta hoce, svi znamo sta je istina i koga podrzavamo.

Uroš

pre 1 godinu

A zašto se ne pita narod da li želi da se održi gej parada, nije Vučić kriv, njega je birao narod a narod kaže STOP zapadnim bolesnicima.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija