• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.09.2022

10:17

GOSPODO, PA NISTE U VRTIĆU - CEO NAROD VAS GLEDA! Ćuta i Miloš Jovanović na početku sednice o KiM podžapali se oko toga gde će ko da sedi!

Tanjug

Politika

GOSPODO, PA NISTE U VRTIĆU - CEO NAROD VAS GLEDA! Ćuta i Miloš Jovanović na početku sednice o KiM podžapali se oko toga gde će ko da sedi!

Podeli vest

Opozicioni poslanici Aleksandar Jovanović Ćuta i Miloš Jovanović posvađali su se jutros na početku posebne sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji oko toga ko će gde da sedi. I sve to u prisustvu predsednika Aleksandra Vučića, predstavnika diplomatskog kora i Srba sa KiM

 

Umesto da, se usresrede na temu, a to je Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. godine, Ćuti i Jovanoviću je bilo važnije ko će od njih da zauzme mesto u prvom redu. O, tugo jesenja!

Ovaj nezreo i neozbiljan gest dvojice narodnih poslanika izazvao je komentare i na društvenim mrežama, a među prvima su reagovale njihove kolege iz Srpske napredne stranke, Jelena Žarić Kovačević i Marko Mladenović.

- Pre početka sednice Narodne skupštine o KiM, Ćuta "prepametni" i Miloš Jovanović "patriota" se svađaju ko će da sedne u prvi red. Srbijo, šta si doživela, ko ti sedi u poslaničkim klupama... je l' to politika koju nudite građanima?! Ko će u prvi red da sedne... - napisala je na Tviteru poslanica SNS Jelena Žarić Kovačević.

- Ovi se posvađaše oko mesta u prvom redu, šta bi tek bilo da je neka "bitnija fotelja" u pitanju? Slika i prilika srpske opozicije! - prokomentarisao je Mladenović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoki 63

pre 1 godinu

Ovaj Cuta obukao majicu kao da je na dosao na fudbalsku utakmicu.I takav da nam vodi drzavu SRAMOTA

drJumo

pre 1 godinu

A zato Ćuta glumi fikus u prvom redu Skupštine. On je malo studirao na FDU i ume da iznese ulogu kako treba.

Žigolo

pre 1 godinu

Nekako se pogrešno posmatra Ćuta i sve što se oko njega dešava. Pobogu ljudi, za mene je pre svega poražavajuća činjenica da je taj dripac bez obrazovanja, bez vaspitanja i bez trunke morala i časti uopšte dobio priliku da sedi u Narodnoj skupštini u svojstvu narodnog poslanika. Da li ti ljudi koji su za njega glasali 3. aprila osećaju makar malo stida i sramote što su to omogućili? Da se razumemo, Ćuta je samo ekstremni primer ali ništa bolji od njega nisu niti zaostaju Lazović, Zelenović, Veselinović ...

ZAVRŠEN PRVI DAN POSEBNE SEDNICE SKUPŠTINE O KiM! Vučić duže od deset sati odgovarao na pitanja poslanika! Nastavak sutra u 10!
Politika

ZAVRŠEN PRVI DAN POSEBNE SEDNICE SKUPŠTINE O KiM! Vučić duže od deset sati odgovarao na pitanja poslanika! Nastavak sutra u 10!

Poslanici Skupštine Srbije razmatraju na posebnoj sednici parlamenta Izveštaj o pregovaračkom procesu sa privremenim institucijama samouprave u Prištini od 15. juna 2021. do 1. septembra 2022. godine, koji je predstavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je poslanike i građane obavestio o trenutnom stanju, izazovima koji slede, kao i o svemu što je država do sada uradila za srpski narod na KiM. Sednica je trajala deset sati i 20 minuta, a nastavak se očekuje sutra

13.09.2022

20:31

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija