• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.10.2022

16:50

SRAMOTA! Ruski "Komersant" prvo pisao da Srbija uvodi sankcije Rusiji, a sada razočarani pišu da je nova Vlada naše zemlje PRORUSKA!

printscreen

Politika

SRAMOTA! Ruski "Komersant" prvo pisao da Srbija uvodi sankcije Rusiji, a sada razočarani pišu da je nova Vlada naše zemlje PRORUSKA!

Podeli vest

Ruski list "Komersant" koji je najčešće citiran na opozicionom N1 portalu za samo osam dana okrenuo je priču o novoj Vladi Srbije i sankcijama Rusije. I na taj način najbolje pokazali kakav su medij

Naslovi u "Komersantu" za samo osam dana promenili su se iz korena. Prvi tekst govori kako će nova Vlada Srbije sigurno uvesti sankcije Rusiji, a drugi, potpuno suprotno. Da je nova Vlada proruska i da je čvrsto okrenuta ka istoku. 

Šta reći o ovom mediju?! Prvo su lagali navijajući za sankcije Rusiji, sada razočarani kažnjavaju. Toliko o integritetu ovih novina.

Foto: printscreen

Tekstovi u "Komersantu" za samo osam dana razlike

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

,,Komersant'' je u putpunom vlasništvu Mihaila Hodorkovskog, Jevrejina koji je rođen i odrastao u Rusiji, obogatio se u vreme kad je Jeljcin bio predsednik Ruske Federacije a Čubais (takođe Jevrejin) njen premijer a tada je bila toliko velika pljačka Rusije kakva do tad i ni od tad nije postojala nigde u svetu. Kad je Jeljcin prestao da bude predsednik, Čubajs je odmah napstio Rusiju i odselio se u Ameriku gde je pre toga već preneo sve opljačkane milijarde i sada živi u svojoj luksuznoj vili u najbogatijem letovalištu. Mihail Hodorovski je ostao u Rusiji i pokušao da se sprijatelji sa Putinom nadajući se da će mu to prijateljstvo omogućiti da Rusiju pljačka kao u vreme kad je Jeljcin bio njen predsednik, ali je pokušaj prijateljstva sa Putinom bio i ostao samo neuspeo pokušaj i onda je Hodorkovski prvo otišao u Ukrajinu i tamo nastavio da se na isti način bogati a 2015. godine je i otud otišao tamo gde su ga čekale milijarde dolara opljačkane dok je živeo u Rusiji kad je Jeljcin bio predsednik. Ako nekog interesuje biografija Hodorovskog a zna ruski jezik, neka na Guglu upiše: Михаил Ходорковский - биография - a mi stariji i bez ikakve pomoći Gugla znamo ko je i kako se Hodorovski obogatio. Naravno da bi najbolje bilo da sadašnja vrhovna vlast Ruske federacije zabrani postojanje ,,Komersanta'', ali bi to medijske i političke hijene na kolektivnom zapadu i njihove pudlice u ostalim delovima sveta (pa i u Srbiji) to iskoristile da Putina prikažu kao najstrašnijeg diktatora a Rusku Federaciju kao državu u kojoj postoji diktatura strašnija nego bilo gde u svetu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija