• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

05.11.2022

15:41

Bljerime, pogledaj se u ogledalo zajedno sa Vjosom i Kurtijem i videćes PALIKUĆE koje su napravile haos!

Reuters/printscreen

Politika

Bljerime, pogledaj se u ogledalo zajedno sa Vjosom i Kurtijem i videćes PALIKUĆE koje su napravile haos!

Podeli vest

Svakom razumnom čoveku je jasno da je Beograd ispunio sve potpisano iz Briselskog sporazuma, dok Kurti gazi prava Srba na KiM

Bljerim Velja, šef kabineta predsednice tzv. Kosova Vjose Osmani, danas je reagujući na odluku predstavnika Srba na KiM da se povuku iz prištinskih institucija, prvo optužio Beograd da ih je podsticao da to učine, a zatim je izneo najgnusnije laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nazvavši ga “palikućom”.

– Prinuda kosovskih Srba da napuste (čak i privremeno) kosovske institucije od strane Srbije takođe izgleda kao pokušaj Vučića da potkopa napredak i nedavne inicijative vezane za dijalog koji je omogućila EU. On sledi Miloševićevu paradigmu: danju palikuća, noću “mirotvorac” – napisao je on na Tviteru.

Foto: printscreen Twitter

Svakom razumnom čoveku je jasno da je Beograd ispunio sve potpisano iz Briselskog sporazuma, dok Srbi na KiM i dalje čekaju svoja prava koja im je garantovao Brisel, a koja premijer lažne države Kosovo Aljbin Kurti konstantno gazi. Zajednica srpskih opština, koja je dogovorena Briselskim sporazumom uz garancije Evropske unije, nije formirana ni posle 3.487 dana – gotovo 10 godina. Umesto toga, Kurti daje zapaljive izjave i brutalno krši sve potpisano.

Takođe, iako je albanski ološ pokušao da “objasni” da je Vučić kriv za sve i da je “palikuća”, činjenica je da je upravo Priština izazvala ceo haos, srušila pregovore, a u prošlosti su palili srpske kuće i crkve.

Predsednik Vučić je garant mira i stabilnosti u čitavom regionu, dok Kurti i njegovi poslušnici koriste svaku priliku da zazveckaju oružjem.

Nakon svega, jedino što možemo da poručimo Velji je: Bljerime, pogledaj se u ogledalo zajedno sa Vjosom i Kurtijem i videćes palikuće koje su napravile haos!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenene

pre 1 godinu

Strahote koje su pričinili neće ih oprati ni Ibar

Didi

pre 1 godinu

Vjosa i Kurti su ekipa snova.Sanjaju svoju državu punu krvi.

Tata

pre 1 godinu

Kurti je okrvavio svoje ruke ni Ibar ga neće oprati.

Dejana

pre 1 godinu

Moramo da vodimo racuna o nacionalnoj bezbednosti i drzavnoj strategiji i Vucic na pravi nacin vodi nasu Srbiju

Marija

pre 1 godinu

Situacija na KiM je izazvana jednostranim potezima Pristine, kao i nepostovanje Briselskog sporazuma

Filip

pre 1 godinu

Srbi su kao narod jedinstveni , a Beograd je opredeljen da probleme resava mirno kroz dogovre i da sacuva stabilnost

Dejana

pre 1 godinu

Srbija ce da sacuva svoj narod kao i nacionalne interese

Marija

pre 1 godinu

Teska situacija na KiM je izazvana jednostranim potezima Pristine

Lala

pre 1 godinu

Sasvim je jasno da je Priština ta koja krši sve odredbe Briselskog sporazuma, njih taj sporazum ni ne zanima već vode isključivo politiku koja je protiv Srba i Srbije.

Komsija

pre 1 godinu

Šiptari su ti koji izazivaju haos na KiM i niko drugi, oni su ti koji krše Briselski sporazum i to je sasvim jasno.

Pavle

pre 1 godinu

Oni optuzuju druge za ono zasta su sami krivi.

Jocicd356

pre 1 godinu

Kurti je pogazio sve tačke iz Briselskog sporazuma, radi sve na štetu Srba. Beograd je od prvog dana bio za dijalog i rešavanje problema mirnim putem.

Gordan

pre 1 godinu

Srbija će uvek biti tu da zaštiti srpski narod na KiM, neće prištinske vlasti moći da ugnjetavaju Srbe na svom vekovnom ognjištu.

Gordan

pre 1 godinu

Srbija ce se boriti za svoj teritorijalni integritet i jednak polozaj u medjunarodnoj zajednici jer su iza nas Povelja UN, Briselski sporazum i Medjunarodno pravo. Boricemo se protiv Kurtijeve bahatosti, zakonima, pravom i pravdom.

Darko

pre 1 godinu

Srbija je ispunila sve odredbe Briselskog sporazuma koji je Priština odbacila i je želi da ispuni svoje obaveze po istom. Za to ima podršku Amerike i Zapada. Više tako neće moći i Priština Mirsada se dovede u red, a Kurti obuzda u njegovom ludilu izazivanja nemira.

Rasa

pre 1 godinu

I ovaj Brisel je veliko nista. Potpisi izbrisi. Ko ga jos zarezuje od Albanaca.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija