• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/tanjug

24.11.2022

07:30

PANIKA U PRIŠTINI ZBOG DOGOVORA! Informacionim ratom pokušavaju da sakriju rezultate pregovora oko tablica!

Kosovo onlajn

Politika

PANIKA U PRIŠTINI ZBOG DOGOVORA! Informacionim ratom pokušavaju da sakriju rezultate pregovora oko tablica!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je putem Tvitera da je u Prištini nastala panika zbog dogovora oko registarskih tablica

"Panika u Prištini zbog dogovora! ''Koha'' je objavila tekst u kojem je lažirala moju izjavu. Bukvalno više rečenica je potpuno izmišljeno! Informacionim ratom, Priština pokušava da sakrije rezultate dogovora o tablicama. Sacuvali smo KM tablice", istakao je Petković.

 

 

Petković je, pritom, okačio link na sporni tekst "Kohe".

- Dogovor Beograda i Prištine o registarskim tablicama koji je postignut u Briselu znači da nema nikakve kaznene politike premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija prema Srbima koji voze automobile sa KM tablicama, kao i da je Kurti prihvatio sve ono što je prethodnih dana odbijao - rekao je Petković ranije za Tanjug.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Raka

pre 1 godinu

Recite Petkpvoću da ćuti i da radi. Čemu ovakvo radovanje?!?!?

Vejo

pre 1 godinu

Jebo vas Dragan J Vučićević.Sve poraze pretočiste u pobede .Mislite da vam nego veruje?Pičke lažljive.

Lobotomija

pre 1 godinu

Cim nema komentara znamo svi kakva je ovo pobeda Srbije,6-0 za nas.

Ja

pre 1 godinu

Jel zna ova vlast bilo sta osim spominjanja rata? Srbija se prazni, ljudi masovno odlaze, EU prekida pregovore, uskoro ce i vize a ovi mlate li mlate o ratu.

Black

pre 1 godinu

Joj, Dragane J. Vučićeviću, a da se ovo možda "Informacionim ratom pokušavaju da sakriju rezultate pregovora oko tablica" ovo ne odnosi na nas?!

Milan

pre 1 godinu

Koliko vodimo u generalnom plasmanu? Jer opet 9:0 za nas

sledeća vest

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija