• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2022

20:32

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić! (Video)

printscreen

Politika

Kfor i Euleks doveli Kurtijeve Rosu specijalce sa snajperom u Leposavić! (Video)

Podeli vest

Iako su Kfor i Euleks garantovali da ROSU policija neće doći u policijsku stanicu u Leposaviću, već su molili samo da se donose hrana i propuste obični patrolni policajci koji su tu od početka barikada i koji su pod terapijom, na snimku do kog smo došli se vidi kako zapravo Euleks i Kfor dovode Rosu policiju sa šlemovima i dugim cevima na sever!

Kako nezvanično saznajemo, i Kfor i Euleks čak su tvrdili da je reč o običnim policajcima, iako se na snimku, na 4.20 minutu vidi i unošenje snajpera. 

Jesu li policajci sa šlemovima koji unose snajper i duge cevi ta regularna policija kao što to tvrde Euleks i Kfor? Za šta Aljbin Kurti šalje Rosu sa snajperom na sever i kako planira da upotrebi taj snajper? 

Da li za one "žrtve" koje Kurti planira kada je govorio o uklanjanju barikada?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vejo

pre 1 godinu

Već je kasno da se bulo šta uradi.Ceo sever je predat na tacni Arnautima.Još gora izdaja nego u Krajini.

Dragi

pre 1 godinu

Čekajte ljudi, pa ko je ovde lud? Pa predsednik Srbije na sva usta hvali KFOR i ljubazno ih moli da čuvaju srpski narod na Kosmetu. A šta vi radite? Ubeđujete narod da taj isti KFOR, isti dan nakon sastanka sa predsednikom, dovodi u Leposavić specijalce Kosovske policije. Pa zaista, ko je ovde lud, zbunjen, a možda i normalan: 1. Predsednik 2. Novinari Informera 3. Mi čitaoci ovog uvaženog dnevnog lista Ja glasam za predlog broj 1.

Vejo

pre 1 godinu

Je li se precednik vratio iz Azerbejdžana?Ne iglašava se?

Mile lala

pre 1 godinu

Na ovo, Srbi na barikade da donesu mine svih vrsta i namena, minobacale, snajpere, mitraljeze 12.7 i RRB a može i po neko topče, tako da im se nadje ako zatreba Šta smo mogli očekivati od fašista sa zapada, no da pomognu svojim fašizpidnim prijateljima. Smrt fašizmu Živela Srbija

KFOR POJAČAO PATROLE OKO JARINJA! Razvučena i bodljikava žica, Srbi i dalje na barikadama Uživo
Politika

KFOR POJAČAO PATROLE OKO JARINJA! Razvučena i bodljikava žica, Srbi i dalje na barikadama

Srbi na severu Kosova i Metohije ušli su u deveti dan protesta na barikadama, zbog hapšenja sunarodnika. Isto toliko zatvoreni su i prelazi Jarinje i Brnjak, pod kontrolom kosovske policije. Bivšem policajcu Dejanu Pantiću odbijena je žalba na pritvor, a njegovom kolegi Slađanu Trajkoviću, koji je uhapšen u četvrtak, sud u Prištini odredio je pritvor do 30 dana, zbog navodnih ratnih zločina

18.12.2022

07:13

sledeća vest

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija