• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kosovo-online.com

30.12.2022

09:30

Krasnići: Kurti osramotio i sebe i Kosovo, Vučić nam iz Raške govori šta će se desiti na severu!

Tanjug

Politika

Krasnići: Kurti osramotio i sebe i Kosovo, Vučić nam iz Raške govori šta će se desiti na severu!

Podeli vest

Predsednik Demokratske partije Kosova Memlji Krasnići ocenio je da je premijer Aljbin Kurti osramotio i sebe i Kosovo, prenosi Ekonomija onlajn

 

Krasnići je istakao da je Kurti imao potpuno pogrešan pristup u ondosu sa međunarodnim predstavnicima, i da nije pokazao zrelost kao političar.

- Doveo je do sramne situacije za Kosovo, da nam predsednik Srbije iz Raške govori kako i šta će se dešavati na severu Kosova. Činjenica da predsednik Vučić odlučuje kada će biti moguće slobodno kretanje na severu Kosova je nešto zbog čega bi svaki građanin Kosova trebalo da bude zabrinut, ali najviše Kurti treba da bude zabrinut. Evidentno je da je Kurti imao tajni dogovor i pristao na oslobađanje optuženog Pantića. Tako nešto se nikada nije desilo u istoriji Kosova. Osim što je Aljbin Kurti osramotio samog sebe, osramotio je i nas kao državu", rekao je Krasnići.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tijana

pre 1 godinu

Vi i jeste za sramotu i sramno je sve sto je Kurti radio Srbima na KIM. Vucic ce uvek stati uz svoj narod i necemo dati nasu zemlju nikada.

Brane

pre 1 godinu

Kurti i bilo koji drugi Albanac samo radi ono šta mu kaže babo iz Vašingtona.

Marina

pre 1 godinu

Kurti se opasno osramotio i pokazao kakav je zapravo nečovek.

Vitomir

pre 1 godinu

Krasnić je rekao veliku istinu da sve što je do sada uradio Srbima na KiM Aljbin Kurti. Predsednik Vučić će uvek stati uz svoj narod i nećemo dati našu zemlju nikada.

Zoran

pre 1 godinu

Predsednik Srbije i treba da govori sta ce se desavati na Kosovu i Metohiji i to ce se u naredenim vremenima sve vise ispoljavati.

Aleks

pre 1 godinu

Svi vi ste za sramotu.Sramno je sve sto je Kurti radio srpskom narodu na KiM.

Zoki

pre 1 godinu

Kurti se osramotio odavno, ovo samo pokazuje kakav je čovek.

Stole

pre 1 godinu

Само рат можете да изазовете вашим потезима

Stipan

pre 1 godinu

Срамота је колико не размишљате својом главом него слушате запад

PeterM

pre 1 godinu

Нема нама мира док су ови у Приштини на политичкој сцени

Milovan

pre 1 godinu

Нисте и нећете бити држава никада само сте инструмент дестабилизације на овом просторима

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija