• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.01.2023

12:33

JESTE LI VI JAVNI SERVIS ILI SPONZOR POLITIČKIH STRANAKA? RTS dobio dve karte za bečki koncert, A OLIVERA POVELA DEČKIĆA BORKIĆA!

printscreen

Politika

JESTE LI VI JAVNI SERVIS ILI SPONZOR POLITIČKIH STRANAKA? RTS dobio dve karte za bečki koncert, A OLIVERA POVELA DEČKIĆA BORKIĆA!

Podeli vest

Legendarni novogodišnji koncert Bečke filharmonije, već decenijama unazad, građani Srbije prate u dirktnom prenosu Radio-televizije Srbije, ali neki, doduše nezasluženo, imaju tu privilegiju da ovaj tradicionalni kulturni događaj gledaju uživo

 

RTS, kao vlasnik prava za prenos bečkog koncerta, dobio je dve karte, pa je urednica zabavnog programa Javnog servisa Olivera Kovačević, odlučila da u prestonicu Austrije povede dečka, potpredsednika Đilasove SSP, Borka Stefanovića.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slobo

pre 1 godinu

Ako njih nije briga i ako ih nije sramota na rts, šta mi tu možemo. Ružno je kada odgovorni nemaju meru i odgovornost. Ili ko veli, ionako me ne vole, pa hajde da teram.

paradoks

pre 1 godinu

Stvarno pored vas im i ne treba bolja reklama...ako su decko i devojka u cemu je problem? Sto morate da budete najdetinjastiji glas ove zemlje? Ove naslove citaju i u inostranstvu i ne mogu da se nacude koliko smo sitnicav narod...uozbiljite se. Da je povela nekog sa kim nije u odnosu nego iz ciste politicke motivacije pa da kazes, ali zena je u vezi sa covekom, o cemu vi pisete??? Kao lik koga je odbila devojka pa sad mrzi sve koji su u ljubavi...Iskreno ponekad se pitam imate li ideju koliko sirite jedan los mentalitet ovakvim tekstovima, sve sa emocijom "da komsiji crkne krava" a puna vam usta ujedinjenja i jedinstvene Srbije. Sram da vas bude. I da ponovim, politicki mi se gadi Stefanovic, ali ovo je mnogo jadno.

venik

pre 1 godinu

Sta je tu cudno kad RTS je vec odavno privatna televizija grupe ljudi, novinara..... Kao svake godine ista sema samo drugo pakovanje kao i kod drugih tv stanica. NIsta novo ne mozemo da vidimo . a silne pare se daju .....

Perica

pre 1 godinu

Treba tu javnu kuću raspustiti podhitno! Da im plaćamo pretplatu ? Za šta?!

Srboholik

pre 1 godinu

Dve smrde! Ona seljančura iz Lazareva ide na koncert u Beč? Baba joj slušala klasiku i pila samo čivas i šampanjac?. A on smrad gori od ćaleta koji je krao u naftagasu!

Lazni Bot

pre 1 godinu

Pa koga da vodi Orlica ili Tomu Monu!? Oni su gledali Karleušu

PETAR

pre 1 godinu

NEKA JE POVELA ,PA CRKNITE DUSMANI ,A ZASTO NE BI POVELA KADA SRPSKA STOKA PLACA,JA BI OBESIO ONOG KO NE PLACA PRETPLATU OLIVERI .SRPSKU STOKU TREBA JEBATI,JEBATI SVE DOK SE NE OPAMETI,..JA NE PLACAM I KAD BI VO IZ EPSA DOSO DA MI ISKLJUCI STRUJU ZBOG RTS-USTASKE SKINUO BI GA KO ZECA U POLJANI POZDRAV ZA STOKU SRPSKU KOJU JEBU BORKICI ,A JA CU OLIVERU

Marija

pre 1 godinu

Ja ne znam ko nju toliko stiti cak do zloupotrebe i ovakvih stvari?!? Kakve veze ima on sa RTS?!? Ako je RTS dobila dve karte, valjda o tome odlucuje ipak neko drugi a ne ona!RtS je postao javna komedija.Hoce li neko nadlezan da uvede red u ?!? Sve manje se gleda jer je los kvalitet.

Jahta

pre 1 godinu

Две наказе у граду Цигана

Bane

pre 1 godinu

Za Oliveru Kovacevic je jasno kako je dosla do karata i prirodno je sto je povela supruga sa sobom. To sto vas predsednik ima obicaj da se uvek i svugde pojavljuje sam to ne znaci da je to normalno. Normalni ljudi gaje pristojne partnerske odnose. Zanimljivo je da je i Zorana Migajlovic bila u lozi. Kako je ona dobila karte? Sto to ne istrazite, da nije slucajno na lutriji.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17