• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.01.2023

10:08

DA VIŠE BUDEMO POSVEĆENI JEDNI DRUGIMA, NAŠIM PORODICAMA I ZEMLJI! Dačić čestitao Božić: Srbija je najlepše mesto na svetu, a svi zajedno je iz dana u dan činimo još lepšom!

Tanjug

Politika

DA VIŠE BUDEMO POSVEĆENI JEDNI DRUGIMA, NAŠIM PORODICAMA I ZEMLJI! Dačić čestitao Božić: Srbija je najlepše mesto na svetu, a svi zajedno je iz dana u dan činimo još lepšom!

Podeli vest

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uputio je patrijarhu Porfiriju i svim vernicima srdačne čestitke i najbolje želje uoči nastupajućeg Božića

- Današnji Badnji dan i sutrašnji Božić su dani radosti i porodične sreće jer slavimo rođenje, kao simbol početka i vere u život. Nema dana bez očinjeg vida, niti prave slave bez Božića, kazao je veliki Njegoš. I neka zato i ovaj Božić bude još jedan početak od kojeg ćemo ići nadahnuti njegovom snagom, slavom i porukom ljubavi prema bližnjima", istakao je Dačić u čestitki.
Imamo razloga da se radujemo, Srbija je najlepše mesto na svetu, a svi zajedno je iz dana u dan činimo još lepšom i uspešnijom. Ali imamo i razloga da još više budemo posvećeni jedni drugima, našim porodicama i našoj zemlji, a u tome će nas najbolje voditi duh i snaga velikog praznika
- istakao je Dačić u čestitki.

On je svima poželeo mirne praznične dane, dobro zdravlje, slogu u porodici i napredak, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova. 
 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija