• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.01.2023

15:39

BOLI IH FILM KOJI STIŽE, PA HOĆE SRBIMA DA ZAPUŠE USTA! Milanović u Vukovaru: Ne govorite da je Oluja etničko čišćenje!

printscreen

Politika

BOLI IH FILM KOJI STIŽE, PA HOĆE SRBIMA DA ZAPUŠE USTA! Milanović u Vukovaru: Ne govorite da je Oluja etničko čišćenje!

Podeli vest

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović danas je u Vukovaru poručio predstavnicima Srba u toj zemlji da prestanu da govore da je Oluja bila etničko čišćenje. Milanović je to izjavio dva dana uoči premijere filma "Oluja", reditelja Miloša Radunovića, koji najslikovitije govori o zločinu hrvatskih oružanih snaga nad Srbima avgusta 1995. godine


Milanovića izgleda mnogo boli film o etničkom čišćenju, kada je iz Hrvatske proterano i ubijeno više od 250.000 Srba.

Zato predsednik Hrvatske hoće Srbima da zapuši usta. Zato hoće da ućutka Srbiju. Zato sva prljava kampanja protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer Vučić svuda i na svakom mestu ponavlja istinu: OLUJA JE BILA ETNIČKO ČIŠĆENJE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca sd

pre 1 godinu

Zbog Jasenovca i Oluje Krvatska nosi zasluzeno zvanje Genocidne zemlje ...to im treba stalno naglasavati ...!!!

maks

pre 1 godinu

OLUJA je bila spektakularna vojna operacija koja se danas proučava na američkim vojnim učilištima. Jer se još nikad u povijesti nije dogodila tako veličanstvena akcija.Briljantna pobjeda Hrvatske vojske i najbolji pothvat koji se ikad dogodio. NARAVNO da je to Hrvatski nacionalni praznik i NARAVNO da če se slaviti, svake godine sve više i sve jače. OLUJA je Hrvatski ponos i nema tog "filma" koji če umanjiti veličanstvenost te operacije, poznate u čitavom svijetu. Ako neki s time imaju neki problem, to je NJIHOV, a ne Hrvatski problem. Jer njihov je problem u tome što ih OLUJA podsječa na njihove podmukle zločine, zbog kojih se na koncu OLUJA i dogodila, i na njihov teški POTOP. UŽIVO pred kamerama čitave planete. A nitko ne želi da ga se podsječa na njegov poraz. Dakle, ONI imaju problem. A Hrvatsku ni oni ni njihovi problemi NIMALO ne zanimaju.- Uostalom, slavili bi i oni, samo da imaju šta.

Rile

pre 1 godinu

Oluja jeste etničko čišćenje i genocid. Mali broj ljudi je bio u Srbiji pre 1995 god, i to mahom iz delova Hrvatske koji nisu bili Krajina.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17