• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2023

14:45

HITNO TRANSPORTOVAN U BOLNICU U KRALJEVU! Ovo je Miljan, Srbin koga su Kurtijevi specijalci teško ranili!(FOTO)

Informer

Politika

HITNO TRANSPORTOVAN U BOLNICU U KRALJEVU! Ovo je Miljan, Srbin koga su Kurtijevi specijalci teško ranili!(FOTO)

Podeli vest

Danas oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu pripadnici ROSU su pucali na vozilo u kojem su se nalazima dva Srbina, tom prilikom ranjen je Miljan Delević

Nakon pucnjave, oglasio se direktor Kancelarije za KiM i rekao da je Delević pogođen u predelu levog grudnog koša.

- MIljan ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu - rekao je Petković.

Sa Miljanom je u atuomobilu bio i Duan S. koji je tek puk srećom je prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Pripadnici Kurtijevih Rosu specijalaca na srpsko vozilo i Srbe u njemu zapucali su iz rafala samo zato što nisu želeli da dozvole da ih bez ikakvog osnova i razloga Rosu policija maltretira, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Petar petković.

Kurtijevi specijalci Rosu nema šta da traže na severu KiM, kao i na ovom punktu koji je bespravno i nelegalno podignut, a sa koga svakodnevno maltretiraju srpski narod koji tuda prolazi. Beograd od početka prisustva specijalaca Rosu na severu upozorava da je njihov jedini cilj da izazovu incidente i maltretiraju naš narod u pokrajini, što se danas i pokazalo. Očigledno je da Kurti ne preza ni od čega da pusti srpsku krv i to je jedina svrha postojanja njegovih eskadrona na severu KiM - naveo je Petković.

Foto: Informer

Srpska lista, nakon incidenta, podsetila je da je na Badnji dan pripadnik tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga pucao u srpsku decu u Štrpcu, a da su danas Kurtijevi specijalci izrešetali vozilo u kome su bila dvojica Srba i tom prilikom pucali sa ciljem da ubiju.

Nedeljama upozoravamo na neprofesionalno ponašanje Kurtijevih specijalaca koji nastoje da svojim delovanjem zastrašuju srpski narod i izazivaju incidente, i insistiramo da međunarodna zajednica osudi brutalnost ovih kriminalaca u uniformama, nažalost nema odgovora te ne čudi današnji brutalni napad koji je samo nastavak antisrpske histerije režima u Prištini - saopštili su oni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 1 godinu

Vozi q5 koji posten svet sebi ne moze priustiti, na slici nema ni teblice. Nije hteo da se zaustavi. Jos se druzi sa Slobom, pametnom dosta. Niko nije mogao znati nacionalnost ljudi u autu.

TT

pre 1 godinu

Vucic cini mi se rece kako niko nece pucati i ubijati Srbe?

Zagor

pre 1 godinu

Qurčili se malo srbi? Ha? Oni #nisu dozvolili policiji da ih bez razloga maltretira#??? I policija bez ikakve veze pucala.....Oni kao rekli nemojte nas maltretirati,a policija pušku i rafal??? Ne jedite govna.......nema srbovanja nisu ovo 90e!!! Tako se i u BiH qurče 25 godina,čačkaju mečku,a kad mečka popizdi i rastrjera sve to u tri PM,bit će maltretirani srbi!!!!

Zagor

pre 1 godinu

Što je glumio mangupa....policija ga zaustavljala a oni direktno u policijsko vozilo!!!!Htjeli pobiti policajce u vozilu....naravno da je otvorena vatra!!! Vide li ti svetosavci na Kosovu da Vučko jedno priča a drugo radi!!!! Da vidimo da li će biti još mangupa!!!

ratko

pre 1 godinu

gde je sd ona pizda od predsednika koja samo zna da jede govna na televiziji a da stegne muda ne zna ,nadam se da cete svi imati u avojoj kuci to ,svi do jednog politicara

sledeća vest

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija