• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo online

01.02.2023

14:01

Miran protest okupljenih meštana u Drenu kod Leposavića

Kosovo online

Politika

Miran protest okupljenih meštana u Drenu kod Leposavića

Podeli vest

U toku je miran protest meštana Drena kod Leposavića, zbog radova koji se danas izvode na njihovim imanjima, eksproprijacijom uzurpiranim od Vlade tzv. Kosova

Zajedno sa okupljenim meštanima su predsednik privremenog organa Leposavića Zoran Todić i član predsedništva Srpske liste Slavko Simić.

Foto: Kosovo online

Todić je pripadniku Kosovske policije koji je došao da razgovara sa okupljenima preneo stav meštana da se ne slažu sa bilo kakvim početkom radova koji su započeli bez njihovog znanja. 

Kako je Kosovo onlajn već izvestio, od jutros se radi na proširenju seoskog puta uz upotrebu teške mehanizacije.

Posao u selu Dren nadgledaju pripadnici kosovske policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U selu Dren policija obezbeđuje radove na uzurpiranom zemljištu
Politika

U selu Dren policija obezbeđuje radove na uzurpiranom zemljištu

Na putu koji vodi od magistralnog puta iz pravca Leposavića do zaseoka Zaselje u Lešku, i nadalje do vrha brda na kom je prema odluci Vlade tzv. Kosova izvršena nelegalna eksproprijacija zemljišta, od jutros se radi na proširenju seoskog puta uz upotrebu teške mehanizacije

01.02.2023

13:39

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17