• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2023

22:22

ĐURIĆ: MI NAPREDNJACI OSLONJENI SMO SAMO I JEDINO NA SEBE

printscreen

Politika

ĐURIĆ: MI NAPREDNJACI OSLONJENI SMO SAMO I JEDINO NA SEBE

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić oglasila se večeras i istakla da su članovi SNS oslonjeni isključivo i jedino na sebe.

Ako je bilo neke dileme, nakon poslednje sednice na temu Кosova i Metohije, stvar je kristalno jasna - mi naprednjaci oslonjeni smo samo i jedino na sebe.

Кada treba doneti teške odlike, uhvatiti se u koštac sa najtežim problemima, zasući rukave i završiti poslove i projekte o kojima se decenijama samo govorilo, a da niko ništa konkretno nije preduzeo - uvek svi računaju samo i jedino na Aleksandra Vučića. A on, nijednog trenutka nije pobegao od odgovornosti, nije ustuknuo pred problemima i nije podlegao pritiscima. Već je ponosno, dostojanstveno i hrabro trpeo udarce, na svojim leđima nosio najveći teret i borio se, uvek. Tek će se boriti, i tek će, u borbama koje predstoje pobeđivati.

Međutim, dok se on bori za interese Srbije, pojedinci brinu samo o tome da se nikome ne zamere, da ostave što lepši utisak o sebi, kalkulišu bez imalo iskrenosti i ozbiljnosti željni velikih političkih poena, pritom glume velike rodoljube, a sve sa jednim ciljem - da na kraju, kao po nekom nepisanom pravilu, zasluge za dobro odrađen posao preuzmu na sebe. Da se njima ponosno hvale, i prestavljaju ih kao svoje. Uspeli su samo u jednom - pokazali su najružniju stranu svog lica.

Proteklih dana su građani Srbije bili u prilici da vide sve. Narod sve razume, vidi ko je fer i ko živi za Srbiju. Vidi narod i ko zna svaki problem sa kojim se naša država suočava, a da ga pritom ne nipodaštava, već gleda kako i na koji način da pronađe najbolje rešenje.

Zato, mi naprednjaci, svi kao jedno stojimo uz našeg predsednika. Кoju god odluku da donese, mi se borbe nikada nismo bojali i od iste bežali. A rezultat se zna - pobediće Srbija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija