• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.04.2023

21:19

Kurtijeve jedinice otele Srbina na severu KiM! Srpska lista: Ako ga ne puste, doći će do opšteg ustanka

printscreen

Politika

Kurtijeve jedinice otele Srbina na severu KiM! Srpska lista: Ako ga ne puste, doći će do opšteg ustanka

Podeli vest

Srpska lista saopštila je večeras da su Kurtijeve jedinice otele Srbina na severu KiM i da će, ukoliko on ne bude oslobođen, doći do opšteg ustanka za zaustavljanje terora nad nedužnim građanima.

Nakon što smo prikupili podatke o današnjoj otmici Srbina od strane Кurtijevih specijalaca želimo da naglasimo da srpski narod upozorava Prištinu da u slučaju da ne oslobodi neosnovano uhapšenog koga su danas Кurtijeve jedinice otele na severu Кosova i Metohije i ne prestane sa maltretiranjem srpskog naroda da će izazvati reakciju svih Srba. 

Da pojasnimo, to neće biti neko upozorenje već opšti ustanak za zaustavljanje represije Aljbina Кurtija nad nedužnim građanima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Znaci kada policija u ostalim delovima Srbije uhapsi nekoga to je otmica? Odakle znate da nije kriv, vec je "njihov" pa se preti nasiljem, destabilizatori Balkana i ratnohuskaci. Sve po nalogu Rusije i kriminala. Nije ni cudo da svi beze iz ruske gubernije Srbije na Zapad.

Dragi

pre 1 godinu

Neće doći do ustanka...pa zaboga važnije su investicije od Kosova. Naša vojska jača i svakim danom je sve dalje i dalje od...Kosova. "Prodaja nije opcija".

Vejo

pre 1 godinu

Toj SL niko više ne veruje.Žai mi čoveka ali ako oni pozivaju niko neće da dođe.Sve šta je bilo do sada su slagali.

Dragi

pre 1 godinu

Zašto bre otimate Srbe po Kosovu? Zašto jednostavno ne dođete u Beograd i legalno odvedete milion i po Srba i time spasite Srbiju?

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija