• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer. rs

13.04.2023

14:01

SAMO SE U VAS UZDAMO I VAMA VERUJEMO! Potresne reči Sofronijevića koga su ranili Kurtijevi specijalci: Hoće da nas istrebe i pobiju, ovaj zulum više ne može da se trpi!

printscreen

Politika

SAMO SE U VAS UZDAMO I VAMA VERUJEMO! Potresne reči Sofronijevića koga su ranili Kurtijevi specijalci: Hoće da nas istrebe i pobiju, ovaj zulum više ne može da se trpi!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić došao je u Rašku, gde se sastao sa političkim predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije.

Predsednik Vučić je na početku obraćanja zamolio da u razgovoru učestvuju samo i isključivo oni koji su sa Kosova i Metohije. 

Vučiću su se obratili mnogi građani iz južne srpske pokrajine, među kojima je bila i žena ranjenog Srbina Milana Jovanovića kod Bistričkog mosta, ali i Srećko Sofronijević iz Zvečana, koji je ranjen 13. oktobra 2021. godine od strane Kurtijevih specijalaca. 

On je podsetio da je pre tri dana upucan Milan Jovanović, te da su mu se vratile sve slike na dan kada je on ranjen. 

- Nije im bilo dovoljno što su pucali u nas, jure naše najbolje momke i stavljaju ih na tajne spiskove za hapšenje. Molim i apelujem na državu Srbiju da nam pruži zaštitu, jer ovaj zulum više ne može da se trpi. Kada sam video kako su pucali u Milana, kao da su opet pucali u mene. Hoće da nas istrebe i pobiju, pucaju bez razloga, optužuju bez dokaza. To je naš život na Kosovu. Ja znam da država mnogo čini za nas, ali vas molim da nas zaštitite, samo se u vas uzdamo i vama verujemo - rekao je Sofronijević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vučiću federu jedi ovna grebem

pre 1 godinu

Spasiće vas pičkousti vođa kartela kao što je spasao i Srbe u Krajini. Da ste Danilovi ortaci ili bahati kumić, čuvao bi vas kao malo vode na dlanu, ovako...

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija