• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2023

17:27

MINISTAR VESIĆ NEZADOVOLJAN KADA GA ZOVU "GORANE"! Novim videom na TikToku iznenadio sve!

printscreen Twitter

Politika

MINISTAR VESIĆ NEZADOVOLJAN KADA GA ZOVU "GORANE"! Novim videom na TikToku iznenadio sve!

Podeli vest

Ministar saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Goran Vesić, odavno je poznat po svojim videima na TikToku, a ovoga puta snimio je skeč u kom naglašava koliko mu je nadimak "Sićve", kako se i zove na društvenoj mreži, prirastao k srcu.

Ministar na snimku prikazuje nezadovoljstvo svojom facijalnom ekspresijom, dok u tekstu navodi: "Kada me neko nazove Gorane umesto Sićve", a u pozadini se čuje popularna muzika sa ove mreže.

Video ja za samo nekoliko sata dobio više od 100.000 pregleda.

Komentari su se odmah nizali, a mnogi su ministra bodrili i nazivali ga "legendom".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija