• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.05.2023

23:48

Imamo samo jedno pitanje za tajkunske medije: Hoćete li sad tražiti prelaznu vladu u Sloveniji?

ATA images

Politika

Imamo samo jedno pitanje za tajkunske medije: Hoćete li sad tražiti prelaznu vladu u Sloveniji?

Podeli vest

Tajkunski medij Nova s piše o učenici iz Slovenije koja je rekla da je htela da ubije drugarice.

Jedna učenica Srednje strukovne i tehničke škole u Murskoj Soboti, u Sloveniji, već duže vreme svojim drugarima i drugaricama iz razreda preti smrću.

Kako prenosi tajkunski medij Nova s, ona je učenicima čak poslala i fotografije noževa, a nož je 24. maja donela i u školu, držala ga je na stolu, a prekrila ga je jaknom.

Učenica je policiji navodno rekla da je želela da ubije drugarice iz razreda, a takođe je rekla i da je planirala u sredu da izvrši masakr.

Foto: Printscreeen

Prema daljim navodima, ovoj učenici je na 14 dana zabranjen ulazak u školu.

Ipak, nakon ove vesti postavljamo pitanje tajkunskim medijima hoće li sada tražiti prelaznu vladu i u Slovniji, kao što je to slučaj u Srbiji?!

Da li planiraju da i u Sloveniji takve situacije koriste u političke svrhe, te iz tog razloga i pišu o ovom događaju? Pripremaju teren može biti?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija