• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2023

10:40

KVINTA ĆE UČINITI SVE DA LAŽNA DRŽAVA DOBIJE LEGITIMITET, SRBIJU ČEKA MNOGO IZAZOVA! Drecun o najnovijoj situaciji na Kosovu i Metohiji (VIDEO)

printscreen

Politika

KVINTA ĆE UČINITI SVE DA LAŽNA DRŽAVA DOBIJE LEGITIMITET, SRBIJU ČEKA MNOGO IZAZOVA! Drecun o najnovijoj situaciji na Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Podeli vest

Milovan Drecun, šef Odbora za Kosovo i Metohiju, bio je gost Jutarnjeg programa na Informer TV gde je govorio o najnovijoj situaciji na KiM, o pritiscima Zapada na Srbiju, kao i o budućim koracima naše zemlje što se tiče severa pokrajine.

Drecun je na samom početku rekao da je trenutna sutiacija na Kosovu i Metohiji trenutno mirna, ali da Kvinta čini sve da lažna država opstane i štitiće je stalno. 

- Pomalo se smiruje situacija na Kosovu i Metohiji. Srbi i dalje mirno protestvu, sada su malo splasnule tenzije. Očekuje se da dođe do smirivanje situacije u budućnosti. Ceo taj politički Zapad, a to je Kvinta, činiće sve da lažna država opstane i štitiće je - naglasio je Drecun i dodao da Srbiju čeka mnogo izazova u budućnosti.

- Složena je situacija, mnogo nas izazova čeka. Ponavljam, Kvinta će učiniti sve da lažna država dobije legitimitet, a Kurtiju nije ni na kraj pameti da povuče svoje specijalne jedinice sa severa tzv. Kosova. Situacija je veoma složena u suštini i Srbiju čeka mnogo izazova - istakao je šef Odbora za KiM.

Foto: printscreen

Milovan Drecun u Jutarnjem programu Informer TV

Drecun je naglasio da politički zapad ne stavlja stvaranje ZSO u prvi plan, što je veliki problem.

- Politički zapad govori o deeskalaciji sukoba, o novim izborima i o stvaranju Zajednice srpskih opština. Oni stvaranje ZSO ne stavljaju na prioritetno mesto. Celom Zapadu odgovara ovo što Kurti radi, jer onda su to dodatni pritisci na Srbiju i Beograd. Pred nama je veoma složena i komplikovana politička igra - upozorio je Drecun.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tina

pre 1 godinu

Srbija je odavno svesna da će zapadne sile učiniti sve da lažna država dobije svoje mesto, ali ne smemo da odustanemo od nase borbe.

Tina

pre 1 godinu

Kvinta kada bi htela dovoljno bi bilo samo da pogleda kako se Kurti ophodi prema Srbima na KIm o odmah bi im bilo jasno kakvu su lažnu državu na silu pokušali da naprave

Ana

pre 1 godinu

Pritisci na Srbiju su sa svih strana, ali Srbija se uspešno već godinu dana bori i neće da poklekne ni pred kim.

Tina

pre 1 godinu

Iako su malo splasnule tenzije Kurtiju ne treba nikada verovati.

ŠAH MAT

pre 1 godinu

Pičkousti vođa kartela nema izbora. Ako ne prihvati priznanje Kosova i uvođenje sankcija Rusiji, DEA, EUROPOL i INTERPOL će ekspresno izdati poternice za Aleksandra Vidojevića, pičkoustog i bratiju. Ako prihvati sve ovo, gubi izbore, pa će onda žuti da ga hapse. Kako god okreneš, čeka vas robija !

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija