• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.06.2023

13:16

DOKAZE ĆU DOSTAVITI SUDU! Advokat Vlaškovića: On nije napao novinare, niti je osoba sa slike koju su objavili u Prištini

printscreen

Politika

DOKAZE ĆU DOSTAVITI SUDU! Advokat Vlaškovića: On nije napao novinare, niti je osoba sa slike koju su objavili u Prištini

Podeli vest

Advokat Predrag Miljković, branilac uhapšenog Nemanje Vlaškovića, izjavio je za Kosovo onlajn da njegov branjenik nije napao novinare u Leposaviću 29. maja i da za to postoje dokazi, kao i da Vlašković nije osoba sa slike koju su objavili predstavnici Prištine.

Kvaziministar unutrašnjih poslova u Prištini Dželjalj Svečlja sinoć je objavio vest o hapšenju i fotografiju na kojoj se vidi osoba sa kapuljačom i zatamnjenim naočarima u grupi ljudi koja pretestuje, tvrdeći da je to Nemanja Vlašković.

- Mogu reći da na fotografiji koja kruži nije Vlašković, on na istoj slici u širem formatu stoji u nekom sedmom redu. On nije napadač na novinare i prema našim dokazima nije ni mogao da bude. Dokaze o nevinosti mog klijenta dostaviću sudu, uključujući i fotografiju - rekao je Miljković.

Foto: printscreen

Miljković je dodao da "njegov branjenik ali i on osuđuju svaki napad na novinare".

Rok za određivanje daljih mera prema Vlaškoviću je sutra popodne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zabrinuti

pre 1 godinu

KOJEM SUDU!!! SIPTARSKO-NARKO MAFIJI? Pa oni dobro znaju sta rade, sire strah i paniku

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija