• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer. rs

29.06.2023

13:26

Đilasovci pisali strancima, žale se na Srbiju! Ni reč nisu pomenuli Kosovo i Metohiju i naš narod dole koji strada!

Beta/AP

Politika

Đilasovci pisali strancima, žale se na Srbiju! Ni reč nisu pomenuli Kosovo i Metohiju i naš narod dole koji strada!

Podeli vest

Pristalice Dragana Đilasa pisali su strancima i žale se na Srbiju, a ni jednu jedinu reč nisu pomenuli Kosovo i Metohiju i naš srpski narod koji dole strada!

Pet parlamentarnih partija i organizacija uputile su danas zajedničko pismo Generalnom direktoratu Evropske službe za spoljne poslove, izvestiocu Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimiru Bilčiku, zameniku pomoćnika sekretara u Stejt departmentu SAD Gabrijelu Eskobaru, ambasadorima EU i SAD u Srbiji gospodi Žiofre i Hil, kao i šefovima misije OEBS-a i Saveta Evrope u Srbiji gospodi Bratu i Flesenkemperu, u kojem se žale na Srbiju, a nijednom rečju nisu pomenuli KiM, kao ni naš narod koji tamo strada. 

Tekst su potpisale:

 - poslanička grupa Ujedinjeni -  Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Sindikat Sloga

- poslanička grupa Zeleno-levi klub - Ne davimo Beograd 

 

Foto: Informer

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija