• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

19.06.2023

21:51

ZMIJSKA JAJA ŠOLAKA I KURTIJA: Istovremeni udar mehanizma srpskog tajkuna i albanskog lobija na Telekom!

EPA Images/Starsportphoto

Politika

ZMIJSKA JAJA ŠOLAKA I KURTIJA: Istovremeni udar mehanizma srpskog tajkuna i albanskog lobija na Telekom!

Podeli vest

Da li Aljbin Kurti radi u korist Dragana Šolaka, ili Šolak radi u korist Kurtija, sad je već pitanje čisto filozofsko, kao ono šta je starije: kokoška ili jaje.

To da im je zajednički cilj destabilizacija Srbije i da u tom poslu imaju zajedničkog pomagača (ili ravnopravnog partnera!) - albanski lobi u SAD, u poslednjih godinu dana pokazalo se više puta, a najvidljivije je u sinhronizovanom nastupu medijskog tajkuna kroz organizovanje protesta u Beogradu i destruktivnim akcijama premijera lažne države Kosovo, koji u Briselu ruši svaku mogućnost za postizanje sporazuma, a na KiM krši osnovna prava Srba.

Sve to praćeno je orkestriranom kampanjom albanskog lobija kroz naručene tekstove u nekim svetskim medijima, u kojima se plasiraju neistine o Srbiji, koje potom klijenti albanskih lobista koriste kao potvrđene činjenice da diktatorski režim u našoj zemlji predstavlja pretnju miru u Evropi.

Kome ovo još zvuči kao teorija zavere, neka odgovori na pitanje da li u našem društvu postoje veći i preči problemi od kadrovskog sastava REM i nacionalnih frekvencija za Novu i N1, i zbog čega je baš ovo nametnuto kao zahtev protesta građana?

Kako se nizala šetnja za šetnjom, tako su maske padale jedna za drugom, i Dragan Šolak sve je manje brige pokazivao da se sakrije iza dela opozicije. Prvo je na binu popeo svoje voditelje Ivana Ivanovića i Zorana Kesića, a sada je u subotu i za konferansijea i za govornika postavio svog radnika, sportskog komentatora Smiljana Banjca. Ako je nasilnik Ivanović obesmislio tvrdnju organizatora protesta da žele Srbiju bez nasilja, onda je Banjac poništio zahtev da Srbija bude pristojna: još se pamte njegove uvrede izrečene na Tviteru na račun tek preminulog Ivana Tasovca.

Ali protesti su već ispričana priča - odziv građana je sve manji, a topi se ubrzano i njihovo poverenje u sposobnost organizatora da bilo šta promene...

Toga je svestan i Dragan Šolak. Njegovi mediji huškaju opozicione političare na radikalizaciju, a albanski lobisti preko nekih nevladinih organizacija potpaljuju njihovu sujetu i podgrevaju im optimizam. Šetnje će se nastaviti po inerciji do potpunog gašenja...

Foto: Tanjug

Dragan Šolak

Zato Šolak udarnu snagu svog mehanizma vraća na front svog najvećeg poslovnog konkurenta - Telekom, koji ga u tržišnoj utakmici dobija iz dana u dan.

Doslovno svakodnevno plasiranje negativnih informacija o ovom preduzeću od strateške važnosti za državu na njegovim medijima treba da bude krunisano večeras i sutra "dokumentarnim serijalom" o Telekomu. Način na koji se najavljuje emitovanje i predstavljeni sažetak sadržaja neodoljivo podsećaju na famozni serijal "Junaci doba zlog" sa Nove televizije, koji je nedavno kažnjen i u Luksemburgu od tamošnjeg regulatornog tela. N1 tako nastavlja praksu obračuna s protivnicima poslovnih interesa svog vlasnika...

A šta radi Aljbin Kurti? U danu kad se N1 sprema da zabode trn u oko Telekomu i državi, on u Leposaviću otima baš - radnika Telekoma. Šalje policajce u civilu u neoznačenom vozilu da uhapse i odvedu neznano kuda Uroša V. (28) samo zato što je prešao ulicu!

To se zove usaglašenost! "Sinhronizovana destabilizacija spolja i iznutra." To nije filozofija, to je specijalni rat.

Filozofija je ono pitanje s početka teksta, uz malu modifikaciju. Nisu u pitanju kokoške, već zmije i zmijska jaja, koja seju Šolak i Aljbin Kurti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
IgorilkovskI

pre 1 godinu

Da te je sramota autoru,ovog teksta,kvazi novinaru,poltronu,јајaro i ne znam kako kod da te nazovemo,obraz ti je kao djon...fuj..gadiš mi se.

Goga

pre 1 godinu

Iz ovoga se jasno vidi da je I Kurtiju i Šolaku stalo samo da destabilizuju Srbiju.

Neno

pre 1 godinu

Oni naspram Vučića male mace tu su se zaigrali

Koka

pre 1 godinu

Postavlja se pitanje ko je stariji jaje ili zmija?U suštini su oba zla.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Šiptarski teroristi i Šolak imaju iste mentore

Cvetke

pre 1 godinu

Sinhronizovano i sve protiv Srbije. Građani Srbije možda ne primećuju to, ali uz podrobno obrazloženje kao u tekstu, cilj Šolaka i Kurtija je nedvosmislen i uperen je protiv Srbije.

Maki

pre 1 godinu

Jedno je sigurno da i Kurti i Šolak imaju zajednički cilj, a to je destabilizacija Srbije i da u tom poslu imaju zajedničkog pomagača a to je Zapad.

Miloš Obilić

pre 1 godinu

Sreća po Srbiju pa Vučić izuzetno dobro čita pokušaje Šolaka i Kurtija u tandemu i neće dozvoliti urušavanje kako Telekoma, tako i Srbije.

Slavka

pre 1 godinu

Dva druga i saborca u zajedničkoj borbi protiv Srbije, Šolak i Kurti i ne zna se koji je gori od njih dvojice, naravno uz pomoć inostranih mentora koji iz pozadine daju instdukcibe šta i kako.

Tanja

pre 1 godinu

Šolak I Kurti rade zajedno da destabilizuju Srbiju i unište ugled Predsedniku Vučiću. Dno dna. Narod je uz Predsednika Vučića i uvek će ga podržati.

Jeca

pre 1 godinu

Našla se dva ološa i kriminalca da druguju kako bi uništili Srbiju,samo neće to tako moći.

Lena

pre 1 godinu

Kurti ne prestaje, jedini cilj mu je da protera Srbe sa KiM, a sada je počeo i da otima ljude. Hitno se mora reagovati i zaustaviti pre nego što izazove sukobe koji se neće moći sprečiti.

Luka

pre 1 godinu

Kako god da okrenemo, jedno je sigurno - Solak je izdajnik srpskog roda!

Filip

pre 1 godinu

Opozicionari su dopustili sebi da su im ciljevi isti kao i najvecim srpskim neprijateljima. To dovoljno govori o njima.

Vasilije

pre 1 godinu

Jedini cilj Solaka i njegovih "jataka" je destabilizacija Srbije!

Luka2998

pre 1 godinu

Od pocetka protesta je jasno da organizatori imaju podrsku onih koji Srbiji ne zele dobro!

Iva

pre 1 godinu

Solak kakva si ti budala. Prodao bi celu Srbiju za male pare...

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Obojica su dve teške jajare koje će se svaki čas prodati za nasad jaja!

valerija

pre 1 godinu

Nemoć tajkuna Šolaka u punom sjaju. Otpadnik

Jana

pre 1 godinu

Verujemo da ni Solak ni Kurti ne znaju da li su starija jaja ili kokos,ne znaju cak ni da li su dosli ili su posli,ali zato sigurno znaju da im je cilj srusena Srbija,proterani Srbi,unisteni zivoti i mnogo sto sta... Bolesnici!

Ana

pre 1 godinu

Velika podrska nasem narodu, da izdrzi sav ovaj teror od zlih ljudi!

unikat

pre 1 godinu

Tajkun Šolak mrzi sve što je dobro u Srbiji,zato i radi sa Kurtijem

djolem1244

pre 1 godinu

Udruzeni u samo jednom cilju..a to je rusenje Vucica i zaustavljanje napredovanja Srbije, sto im nikada nece uspeti !

Marko

pre 1 godinu

Pare pare i propast Srbije, to im je zajednički interes...

Milan

pre 1 godinu

To je se videlo kroz stotine dokaza, prvo ko im je na protestima, drugo na koji način su organizovani, treće ko je na čelu protesta itd, da ne nabrajamo...

Kaca

pre 1 godinu

Banditi jedni, ološi, platiće za svaku majcinu suzu nevine dece i ljudi koji su hapsili

Gaga

pre 1 godinu

Solak i Kurti su ocigledno jako dobri saradnici

Sara

pre 1 godinu

Zajednicki cilj imaju. Solakov i Kurtijev plan jeste da destabilizuju drzavu i da sruse Vucica

Sar

pre 1 godinu

Srbija se ne moze destabilizovati . Opozicija samo pokazuje svoje lice i takvu bi i vlast pravili.

Marija

pre 1 godinu

Solak i Kurti saradjuju to je ocigledno. Narod koji je setao do sada je to uvideo i zato ih je sve manje i manje.

Sara

pre 1 godinu

Šolak je oduvek bio izdajnik, svoje jadnosti propagira i na svoji televiziji.

Ana

pre 1 godinu

Sigurno je da nije slučajno što je na KiM Kurti uhapsio radnika Telekoma, baš kada se na Šolakovoj televiziji emituje film protiv te firme. Sve je to sihronizavano, planirani i rade u saradnji.

Joka

pre 1 godinu

Jasno je da im je zajednicki cilj destabilizacija Srbije. Samo im to nece poci za rukom,malo su se zeznuli.

Ena

pre 1 godinu

Sve više se čuje da su protesti povezani sa Kurtijem, kao i Solakove televizije, da rade na štetu Srbije i pomažu Kurtiju. To je postalo očigledno, oni neće osuditi hapšenje radnika Telekoma, neće pomenuti nasilje nad Srbima, već će se braniti uhvaćeni u laži.

Zox

pre 1 godinu

Kurti i Šolak rade zajedno a po nalogu svojih zapadnih nalogodavaca. Cilj je rušenje srbije i to je sad sasvim sigurno.

Una

pre 1 godinu

Njihov cilj je destabilizacija Srbije, ali neće ostvariti svoje namere!

Olja

pre 1 godinu

Solak i Kurti su slicni, beskrupulozni su i samo im je licna korist bitna.

Ana

pre 1 godinu

Sve što rade, kao da su u dogovoru njih dvojica, zapravo sigurno jesu!

Sasa

pre 1 godinu

Nije važno da li Kurti radi za Šolaka ili Šolak za Kurtija kad im je cilj isti a to je destabilizacija i unistenje demokratske Srbije.

Tara

pre 1 godinu

Nasla se dva imbecila da ruse Srbiju al za malo.

Isidora

pre 1 godinu

Sve ispliva na videlo, pre ili kasnije. Sramota je šta je sebi Šolak dopustio. Raditi na stranu Kurtija, a protiv Srbije je zaista u najmanju ruku neprimereno.

vukmihajlovvuk

pre 1 godinu

Šolak, Kurti i opozicija = ekipa koja vodi u sunovrat

Maja

pre 1 godinu

Solak ispade isto sto i Kurti...u kriznim momentima na Kosovu,on radi na stetu svoje drzave. Izdajnik i kriminalac

Goran

pre 1 godinu

Ne bi me ništa iznenadilo ako bismo došli do saznanja da kurti i Šolak saradjuju

veselin

pre 1 godinu

Singronizovana akcija tajkuna i sipatara, zajednicki udar na Srbiju.

Goran

pre 1 godinu

I Šolak i Juriti usmereni su ka tome da izazovu destabilizaciju Srbije

Zmaj

pre 1 godinu

isplaniran napad i singronizovan od strane tajkuna i siptarskih terorista, samo da pokore Srbiju zarad svojih licnih interesa.

Gorica

pre 1 godinu

Jos gori od sipatara i KUrtija su ovi domaci izdajnici koji bi i rodjenu majku prodali za svoje licne interese.

Gojko

pre 1 godinu

Solak bi prodao sve sto je Srpsko samo da dobije ono sto je umislio, zato i tesnja saradnja sa Kurtijem nikog i ne cudi.

sasa

pre 1 godinu

Iskreno nikad nisam niti ću verovati opozicionim i Šolakovim medijima jer je jasno da će izmisliti sve samo da bi diskreditovali SNS i predsednika Vučića

Gorica

pre 1 godinu

Solak bi nacionalnu frekvenciju, da mu gradjani Srbije vradjaju dug, a za ostvarivanje svojih paklenih planova koristi teroristu KUrtija.

Gojko

pre 1 godinu

Dvojica terorista, ne zna se koji je gori od kog, a obojica imaju isti san, da Srbiju zaustave, ponize i pokore gradjane.

MIrsad

pre 1 godinu

Interesi spajaju teroriste, obojica zele krah Srbije zarad ostvarivanja svojih ciljeva.

Malina

pre 1 godinu

Specijalan rat svih Srbomrzaca je dostigao svoj vrhunac, isplivavaju na povrsinu pacovi koji bi uniste Srbiju.

Nevena

pre 1 godinu

Kurtijevo "otimanje" radnika nije manji vid maltreniranja i zlostavljanja u odnosu na sve što nam radi unazad izvestan period. Ne znam ko stoji iza njega pa čovek misli da može da radi šta mu se prohte? Šolak i ostala kompanija nemaju ništa drugo za cilj osim uništavanja Srbija spolja i unutra.

Tijana

pre 1 godinu

Ako su se oni udruzilu to ne moze da bude na dobro. Znaci moramo jace da se borimo za nasu zemlju

Miša

pre 1 godinu

Kurti i Šolak nisu slučajno uskladili svoje aktivnosti. Obojica su deo hibridnog rata koji se vodi protiv Srbije.

Saša

pre 1 godinu

I Kurti i Šolak se nalaze na istom zadatku koju su im poverili zapadni centri političke moći, a to je destabilizacija i slabljenje Srbije.

Zoran

pre 1 godinu

Albanski teror nad srpskim narodom na KiM je započeo u isto vreme kad i protesti opozicije u Beogradu. Evidentno je reč o sinhronizovanoj akciji sa namerom da se izazove destabilizacija Srbije.

Miša

pre 1 godinu

Postoji veza između sukoba koje Kurti proizvodi na severu KiM, protesta opozicije u Srbiji i laži koje šire tajkunski mediji. Sve te aktivnosti imaju za cilj urušavanje Srbije i dolazak na vlast žute tajkunske bratije.

Marinko R

pre 1 godinu

Šolak i Kurti kordinisano rade da svrgnu Vučića sa vlasti, ali to im neće uspeti, jer iza Vučića stoje građani Srbije.

Mirko O

pre 1 godinu

Kurti svim silama pomaže opoziciji da se dočepa vlasti u Srbiji, jer zna dok je Vučić na vlasti Srbija neće nikada priznati lažnu državu Kosovo.

Ur Nino sar Serbule

pre 1 godinu

И Курти и Шолак раде по истој смерници , нападају све што је српско и надају се краху Србије. Олоши .

Dragana

pre 1 godinu

Šolak i Kurti zajedno žele da unište Srbiju svako na svoj način

Ana

pre 1 godinu

Šolak i Kurti zajedno na putu destabilizuje Srbije.

Ana

pre 1 godinu

Šolak svojim medijima pravi nerealnu sliku Srbije, poništava i demantuje sve dobro u Srbiji, a to direktno daje vetar u leđa Kurtiju da se bori za siguran momenat i otimanje severa KiM.

Ana

pre 1 godinu

Očigledno je ovo sinhronizacija udara na Srbiju i Vučića od strane Kurtija i Šolaka, ali i uz saglasnost duboke države SAD.

Ana

pre 1 godinu

Šolak ni u jednom momentu u svojim medijima i novinama nije objavio koliko Srbi na KiM pate, zlostavljani su, Kurtijeviom režimu, što znači da mu direktno daje podršku.

Ana

pre 1 godinu

Ono što je sigurno, jeste da nam Šolak sa svojim politikom neće biti partnerka podrška na putu prevazilaženja krize, što možemo očekivati od svih drugih zemalja, ali od njega ne, sramotno.

Bilja

pre 1 godinu

Greh je da neki Srbin suruje sa Albancima zarad stete sopstvenog naroda.

Nela 01

pre 1 godinu

Očito je da su Šolak i Kurti u sprezi za destabilizaciju Srbije ali neće im uspeti da poljuljaju veru naroda u Vučića i njegovu odlučnost da odbrani naš narod na Kosovu i Metohiji od Kurtijevog maltretiranja.

Petar

pre 1 godinu

Zajedno pokusavaju da slome Srbiju. Jedan spolja a drugi iznutra. Solak i Kurti se ujedinili u borbi protiv Srbije.

Tanja

pre 1 godinu

Ništa me ne bi čudilo. Da su tajkun Šolak, sa kojim sarađuje veliki deo opozciije, i zlotvor Kurti u dilu da unište Srbiju. Jer svima njima odgovara slaba i pokorna Srbija. Ali naišli su na tvrd kamen, na Vučića!

Bojana

pre 1 godinu

Veci neprijatelj od Šolaka nama ne treba. Mrzitelj svog naroda i svoje zemlje.

Lana

pre 1 godinu

Većeg hohstaplera na domaćoj javnoj sceni od Šolaka nema.

Maja

pre 1 godinu

Mržnja prema Aleksandru Vučiću je toliko velika da su u dobrim odnosima da Šiptarima samo zbog toga

Lidija

pre 1 godinu

Šolak je sa najvećim neprijateljima naše zemlje i našeg naroda u dobrim odnosima.

Aca

pre 1 godinu

Solak pokusava da unisti Telekom svog najveceg konkurenta a u tome mu pomaze Kurti koji hapsi radnika Telekoma.

Maja

pre 1 godinu

U paklu ce goreti ovaj Šolak. Tolika doza mržnje prema sopstvenom narodu i sopstvenoj zemlji nije realna

Milan

pre 1 godinu

Da li Kurti radi u korist Šolaka, ili Šolak radi u korist Kurtija, sad je već pitanje.

Miki

pre 1 godinu

Mislim da je providno da tajkuni daju vetar u ledja Kurtiju i da to nekome odgovara da se KIM prepusti Kurtiju

Miloš

pre 1 godinu

Kako god isti im je cilj a to je slaba Srbija

Rada

pre 1 godinu

Veceg krvnika od Kurtija nema,napadnuta srpska deca bez ikakvog razloga su u stanju soka ,ovo je sramno ponasanje kosovske policije

Ana

pre 1 godinu

Nije više važno ko za koga radi, važno je da su Šolak i Kurti u savezu protiv Srbije...

Mila89

pre 1 godinu

Ko u čiju korist radi to ne znamo ali je kristalno jasno da imaju zajedničke ciljeve.

Jovana

pre 1 godinu

Kurti i Solak imaju za cilj da destabiliziju Srbiju.

sledeća vest

TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!
Live TV

Živimo u vremenu kad se talas ekstremizacije pojavljuje svuda! Država je efikasno odreagovala na terorizam!

U Beogradu, večeras nešto pre 19 časova, uhapšena je jedna osoba u Sarajevskoj ulici. Kod nje je pronađen samostrel, sličan onom koji je korišćen u terorističkom napadu pre par dana ispred ambasade Izrela kada je povređen žandarm koji je obezbeđivao objekat. Osim samostrela, kod uhapšenog lica, pronađeni su nož, čakija i nunčake. Ovim povodom, gosti Informerovog vanrednog programa bili su karijerni diplomata Branko Branković, Nikola Belić, novinar "Politike" i Nikola Perišić iz Centra za društvena istraživanja.

01.07.2024

22:30

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)
EURO 2024

Kosta spasao Ronalda, Portugal je u četvrtfinalu! (FOTO/VIDEO)

Velika drama viđena je u Frankfurtu u duelu osmine finala između Portugala i Slovenije. Nije bilo golova u regularnih 90 minuta, a u finišu prvog produžetka Jan Oblak je odbranio jedanaesterac Kristijanu Ronaldu! Na kraju, Portugalci su bili bolji u penal seriji (3:0), a golman Diogo Kosta izrastao je u apsolutnog junaka!

01.07.2024

23:48

Na današnji dan: Jugoslavija je zavladala Evropom, Hrvati na sebe navukli "prokletstvo"!
Košarka

Na današnji dan: Jugoslavija je zavladala Evropom, Hrvati na sebe navukli "prokletstvo"!

Košarkaška reprezentacija Jugoslavije postala je prvak Evrope na današnji dan 1995. godine, pobedom u finalu nad Litvanijom rezultatom 96:90! Meč u atinskoj dvorani "Marusi" ostao je upamćen po fantastičnoj partiji Aleksandra Đorđevića, zakucavanju Predraga Danilovića preko Arvidasa Sabonisa, kao i po skandaloznom potezu Hrvata na svečanoj ceremoniji dodele medalja!

02.07.2024

06:40

Planeta

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!
Hoće li razum prevldati

Putin ne blefira, ali SAD i Zapad odbijaju da čuju šta im se poručuje! Crvene linije su pređene, Amerika rizikuje opstanak sveta!

Sukob u Ukrajini je već treća godina i čini se da su strane sklonije daljem eskaliranju nego okončanju. U svom godišnjem obraćanju, predsednik Vladimir Putin je upozorio zemlje NATO-a da „na kraju moraju da shvate da to preti nuklearnom sukobu, a samim tim i uništenju civilizacije" ako nastave da naoružavaju Ukrajinu i razmisle o slanju trupa. Putin je još u junu 2022. upozorio američke zvaničnike da ne šalju rakete dugog dometa u Ukrajinu, rekavši: „Udarićemo ciljeve koji još nisu pogođeni.

01.07.2024

23:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija