• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.07.2024

07:21

Oblak u agoniji, umalo zaplakao posle penala! Kek pomenuo Srbiju

tanjug/ap

EURO 2024

Oblak u agoniji, umalo zaplakao posle penala! Kek pomenuo Srbiju

Podeli vest

Portugal je u četvrtfinalu Evropskog prvenstva eliminisao Sloveniju posle boljeg izvođenja penala (3:0) i plasirao se u četvrtfinale EURA.

Slovenci su "izginuli“ na terenu, a Benjamin Šeško je imao šansu utakmice pet minuta pre penala da napravi najveću senzaciju na turniru. Nažalost, golman Diogo Kosta odbranio je zicer i uništio snove Slovencima. Imaju za čim da žale, ali mogu visoko uzdignute glave da se vrati kući.

Jan Oblak je u produžetku odbranio penal Kristijanu Ronaldu, ali tokom penela serije nije uspeo da pročita Portugale. Utučen je bio slovenački golman i na ivici suza posle eliminacije. Žao mu je navijača.

- Kada vidite sve ovo, još je teže. Ne znam šta da kažem... Nažalost, nije išlo. Pobedili su. Navijači su nešto neverovatno, zbog njih mi je još teže što danas nismo pobedili. Imali smo šanse, mogli smo da damo gol. Možda je ponestalo i malo sreće. Na kraju su zasluženo pobedili, ali nismo zadovoljni, pogotovo posle celokupnog uloženog truda - kazao je Oblak.

Foto: tanjug/ap

Jan Oblak

 

Selektor  Matjaž Kek kaže da se porazi se ne slave. 

Kada izgubite posle izvođenja jedanaesteraca protiv ekipe kao što je Portugal, tada je uvek prisutna tuga. Porazi se ne slave. Ali, kao što nam se posle Srbije vratilo protiv Engleske, vratiće se ponovo. Zaista sam ponosan što vodim momke koji imaju karakter. Imam tim koji zna šta želi, velika je satisfakcija što se fudbal vratio u Sloveniju - poručio je selektor Slovenije Matjaž Kek.
 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija