• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2023

12:32

Ne brini, gospođo, mi već provodimo istragu protiv tebe! Vučić o britanskoj poslanici i njenim lažima: Da vidimo ko te sve plaća!

Miloš Rafailović

Politika

Ne brini, gospođo, mi već provodimo istragu protiv tebe! Vučić o britanskoj poslanici i njenim lažima: Da vidimo ko te sve plaća!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je laži poslanice Ališe Kerns, predsednice Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta, koja je raskrinkana u svojim strašnim lažnim optužbama na račun Srpske pravoslavne crkve (SPC)!

- Ališa Kerns, inače poznata po svom antisrpskom delovanju, lobista koji govori sve najgore o srpskom narodu. E sad, uz ove policijske akcije, uvode i dodatne elemente, napad na još dva stuba srpskog naroda - SPC i to je zdravstveni sostem na KiM. Pri tome, sa pokušajem kako će da uplaše narod u kojem će ta gospođa da kaže kako će da zahteva istragu - rekao je Vučić i dodao:

- Ne brini, gospođo, mi već provodimo istragu protiv tebe, da vidimo na osnovu čega si sve te laži iznosila, šta je to što sve radiš, ko te sve plaća i da vidimo zašto dovodiš u takvu poziciju Republiku Srbiju. Nije problem, mi smo primorani da reagujemo - dodao je. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija