• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2023

17:40

Zašto ponovo ubijate našu decu?! Čak i Boban Bogdanović zgrožen performansom Stojkovićke i Miketića: Na šta ovo liči?!

printscreen Tviter

Politika

Zašto ponovo ubijate našu decu?! Čak i Boban Bogdanović zgrožen performansom Stojkovićke i Miketića: Na šta ovo liči?!

Podeli vest

Performans dela opozicije ispred Skupštine Srbije zgrozio je čak Bobana Bogdanovića, jednog od lidera takozvanih protesta protiv nasilja i miljenika Aljbina Kurtija.

Skandalozno ponošanje predstavnika opozicije ispred srpskog parlamenta, kada je organizovan performans pod nazivom "Letovanje ispred Narodne Skupštine" i dalje je jedna od centralnih političkih tema u srpskoj javnosti, a tim povodom oglasio se i Boban Bogdanović.

- Na šta ovo liči?! Kakva je ovo poruka porodicama koje su izgubile svoju decu i zbog koje smo započeli zajednički protest "Srbija protiv nasilja"?! Kakvu poruku ovom lakrdijom šaljete građanima 🇷🇸?! Ovo nisu EU vrednosti! Zašto ponovo ubijate našu decu? - napisao je on na Tviteru.

Podsetimo, kako je Informer već pisao, ponašanje vajnih opozicionara osudio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

-  Svaki dan urušavaju državu. Eno oni brčkaju noge u nekom bezenu ispred Narodne skupštine. I kakva je to poruka narodu, kakva je to poruka bilo kome na ovom svetu. A znaju kakve probleme imamo u okruženju, šta se zbiva i u Republici Srpskoj i na Kosovu i Metohiji. Znaju svuda sve šta se zbiva. Seli ispred parlamenta i brčkaju noge. Tolko o tome da nema demokratije u državi. Kupaju se, da im pošaljemo malo one soli za kupanje - u "borbi protiv nasilja". I sve nam je tako, sve samo obrni, sve naopačke, okreni sliku - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!
POKAZAO ZUBE

Histerija u SAD! Svi van sebe, i Kinezi šokirani Putinovim postupkom! Zapad nakon ovog više ne sme da se petlja sa Rusijom!

Odnosi između Rusije i SAD nastavljaju da se pogoršavaju, o čemu svedoče loše vesti koje su pre nekoliko dana stigle iz američke prestonice Vašingtona. Postalo je poznato da je predsednik Džo Bajden potpisao zakon (REPO) koji mu omogućava da konfiskuje zamrznutu rusku imovinu. Kako su primetili kineski novinari, ruski lider Vladimir Putin poneo se prilično neobično u tako teškoj situaciji. Ove podatke donosi Eastday.

06.05.2024

17:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija