• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.08.2023

18:43

Poklon iz crkve za predsednika! Vi ste zaslužili više!

Informer

Politika

Poklon iz crkve za predsednika! Vi ste zaslužili više!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučič posetio je danas crkvu u Velikim Radincima posvećenu Svetom Arhangelu Gavrilu i istakao da je to mesto posle 50 godina dobilo rekonstruisan put do Sremske Mitrovice.

Sveštenik je poklonio predsedniku ikonu arhangela Mihaila i jedan dukat, a predsednik je zahvalio i rekao da će mu taj dragi poklon stajati na posebnom mestu u Predsedništvu Srbije.

- Vi ste zaslužili više, ali su moje mogućnosti takve. Ovo je za sve što ste uradili za Velike Radince i za Srbiju. Molimo se Bogu za vas i za vašu porodicu - rekao je sveštenik Vučiću.

Foto: Informer

 

 

Vučić je podsetio da je posle 50 godina rekonstruisan put od Velikih Radinaca do Sremske Mitrovice i da će država pomoći da se urade i drugi putevi do Laćarka, Ležmira, Sviloša i drugih sela do Dunava, ali i putevi prema granici sa Hrvatskom.

- Žao mi je što ste morali da čekate 50 godina da imate pristojan put. Otac Dušan mi je rekao da vam je potreban i put do Sviloša, Ležimira i još do Rume da napravimo šest kilometara, kako bismo vezali celu Frušku goru i to ćemo odmah da krenemo da radimo, ostaje nam deo prema rumskom delu Fruške gore, to je još 1,7 miliona evra - rekao je Vučić i dodao:

 - Siniša Mali je nervozan, zato što nisu laka vremena, ništa nam ne ide na ruku u svetu, ali moramo da ulažemo!

Foto: printscreen

Vučić u Velikim Radincima

Kazao je da i u tako teškim uslovima se trudimo i gledamo da učinimo sve što je moguće za građane.

- Zato i idemo da razgovaramo sa ljudima - rekao je Vučić u Velikim Radincima gde ga je dočekao veliki broj građana, kako bi mu zahvalili za rekonstruisani put.

Lokalni put Veliki Radnici-Sremska Mitrovica dug je sedam kilometara i pušten je u saobraćaj u julu ove godine, dok su radovi na rekonstrukciji počeli u junu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)
Live TV

Imamo li nade protiv Danske? Selektor Stojković dao jednu od njegovih antologijskih izjava! (VIDEO)

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi izovorio je legendarnu rečenicu pred odlazak u Lisabon: "Kakav bre plasman za Svetsko prvenstvo?" Tada smo pobedili. Da li ste mu verovali kada je rekao da ne treba da brinemo i da će odvesti Srbiju na Evropsko prvenstvo? Evo nas danas u Nemačkoj! Šta možemo da očekujemo u utakmici protiv Danske? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su bivši reprezentativac Predrag Mijatović i novinar sportske rubrike Informera Ljubiša Vidović. Uživo u program javio se i Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije.

23.06.2024

12:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija