• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.09.2023

12:23

Zorana Mihajlović na sve načine hoće da se dokopa fotelje! Njen glavni pomoćnik moli za glasove, a oko njega se nižu samo skandali!

ATA images/Društvene mreže

Politika

Zorana Mihajlović na sve načine hoće da se dokopa fotelje! Njen glavni pomoćnik moli za glasove, a oko njega se nižu samo skandali!

Podeli vest

Bivša ministarka Zorana Mihajlović na sve načine pokušava da se opet dokopa fotelje! Ovog puta, ne lično, već preko svoje desne ruke i glavnog savetnika Zorana Ilića.

Naime, Zoran Ilić bio je predsednik Privreme uprave u Inženjerskoj komori Srbije od 2019. do 2021. godine, dok je Zorana Mihajlović bila na čelu ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture. 

Nakon toga što nije dobila fotelju u novoj vladi Zorana je na najružniji način počela da priča o državi, čiji je deo do juče bila. Nakon što je ostala bez pozicije "povukla" je određene ljude sa sobom kako bi osnovala stranku i pokušala da se dokopa vlasti. 

Beskrupulozni pokušaji bivše ministarke više nikog ne iznenađuju, a pre samo nekoliko dana udarila je direktno na sopstvenu zemlju i ismevala istorijski i hrabar govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama o čemu možete da pročitate u posebnoj vesti.

Foto: Vlada Srbije

 

Ipak, dok ona vređa sopstvenu državu i sve institucije, njena desna ruka i najbliži saradnik u tim trenucima ponovo pokušava da se dokopa fotelje, i to ni manje ni više, nego ponovo u Inženjerskoj komori Srbije.

Zoran Ilić već nedeljama ide po Srbiji i moli za glasove sa kojima bi mogao da se vrati na poziciju u toj državnoj instituciji. Ali, ni to ne bi tako veliki problem, da Ilić ima kvalifikacije da se nađe na takvoj poziciji. 

- Njegovo obrazovanje veoma je osporavano, zato što niko nije imao uvid u njegovo obrazovanje, osim toga što se hvalio kako je završio nekakav fiktivan fakultet na Banovom brdu - kaže izvor za Informer koji dodaje: 

- U Inženjerskoj komori Srbije ostao je upamćen i po tome što je "prisvojio" najnoviji lap top u vrednosti od 1.500 evra i nikada ga nije vratio.

Foto: ATA Images

 

Takođe, pisalo se i da je kao pomoćnik ministarke Mihajlović bio u vanbračnoj zajednici sa tadašnjom državnom sekretarkom Jovankom Atanacković, zbog čega je Agencija za sprečavanje korupcije obavestila ministarstvo na čijem je čelu Mihajlovićeva da je pokrenula postupak provere ispunjenosti uslova za pokretanje procesa zbog povrede Zakona o sprečavanju korupcije.

Ovo je samo još jedan dokaz da Zorana Mihajlović sa svojim savetnicima ne mari za građane Srbije, niti je ikad bila zainteresovana za dobrobit Srbije, već je samo interesuju fotelja i državne jasle! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija