• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.11.2023

16:58

Jeremić: Jovanović je insistirao da idemo sa Đilasom, a mi se nismo bunili!

Ata images

Politika

Jeremić: Jovanović je insistirao da idemo sa Đilasom, a mi se nismo bunili!

Podeli vest

Još jedna potvrda da je glas za desnicu - glas za Đilasa i Mariniku.

Vuk Jeremić je ovo potvrdio gostujući na TV Prva:

Vuk Jeremić: Novi DSS je insistirao na tome da u koalicioni sporazum uđe klauzula da ćemo sa Đilasom posle izbora praviti vlast u Beogradu. Ako u Beogradu dođe do toga da većina građana glasa za promene, naravno da mi nećemo ignorisati volju građana!

 

Voditeljka: Sada je jasno da će desnica sarađivati posle izbora sa prozapadnom opozicijom. Kako je moguće da vam nije problem to što je Mariniki Tepić Srebrenica genocid počinjen u naše ime, što se Đilas i svi ostali zalažu za sankcije Rusiji, što se Zelenović zalaže za stolicu Kosovu u UN... SVE TO NIJE BITNO, BITNO VAM JE SAMO DA SE SRUŠI VUČIĆ!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija