• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2023

13:02

Vučević u Valjevu: Izbori su sudbonosni, Srbija ne sme da stane!

Privatna arhiva

Politika

Vučević u Valjevu: Izbori su sudbonosni, Srbija ne sme da stane!

Podeli vest

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević posetio je danas opštinu Valjevo u Kolubarskom okrugu.

On je na skupu Srpske napredne stranke u punoj sali u Valjevu, pred 300 ljudi, govorio zajedno sa potpredsednicom Glavnog odbora SNS, Irenom Vujović.

Foto: Privatna arhiva

 

 

Na početku je predsednik Vučević zahvalio prisutnima na svemu što su do sad radili i uradili za Valjevo, Kolubarski okrug i celu Srbiju.

Podsetio je prisutne da su  predstojeći izbori sudbonosni:

Foto: Privatna arhiva

 

 

- Izbori koji su pred nama su sudbonosni izbori. To nisu izbori za fotelju više, nije neka statistika. Sa jedne strane imate našu listu Aleksandr Vučić - Srbija ne sme da stane, sa programom, idejom, sa nekim rezultatima. Da li može bolje - uvek može bolje. A sa druge strane imate sve ostale liste: ove lažne evropejce koje predvodi Marinika Tepić, Miku Aleksića iz G17+, one koji su opljačkali i porobili Srbiju dok su bili na vlasti, i ove lažne patriote koje priznaju Kosovo. Njihov program je program mržnje, oni napadaju roditelje i decu predsednika Vučića... Zato 17. decembra odlučujemo da li želimo Srbiju koja neće stati ili Srbiju koja ide u ponor. 17. decembra uzdignute glave broj 1 - Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane - naveo je Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija