• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.11.2023

12:29

Nikolićeva odgovorila Jovanoviću - Lagao si svaki put kad ti Đilas zategne dizgine

SNS

Politika

Nikolićeva odgovorila Jovanoviću - Lagao si svaki put kad ti Đilas zategne dizgine

Podeli vest

Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovala je na besramne tvrdnje Miloša Jovanovića o predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću.

 - Još otkad su silovatelji srpske dece i Kurti videli slobodu zahvaljujući tebi, užasno si prljav. Toliko da i Đilas danas sa tobom potire, krpo! Vučić nikada nije lagao, niti je priznao lažnu državu, što potvrđuje podrška naroda sa KiM. A ti, svaki put kad ti Đilas zategne dizgine! - izjavila je Nikolićeva na svom "X" nalogu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Janko

pre 7 meseci

Jovanović i ovi njegovi se generalno ponasaju kao politicki lesinari jer prosto izazivaju nesrecu iskljucivo u nameri da uzmu neki poen u svrhu ulaznice na vlast.

Boban

pre 7 meseci

Jovanović je dokazani izdajnik Srpskog naroda.

Nena

pre 7 meseci

Jovanovic sramno napada ali ljudi sa KIM veruju Vučiću jer se bori da sačuva mir i stabilnost na KIM

Biserka

pre 7 meseci

Dosta nam je laznog patriotizma i pametovanja ovakvih poput Jovanovića kao da je neko lud!

Bojan

pre 7 meseci

Kada Joanović i njegovi dele lekcije, prosto ne znam da li da se smejem ili placem.

Vanja

pre 7 meseci

Jovanović je obicni politicki lesinar koji priziva nesrecu ne bi li iskamcio po neki politicki poen.

sledeća vest

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija