• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2023

13:58

Nikolić: Miloš Francuz pokušava da napravi Đilasovu prćiju od Srbije

Zoran Sinko

Vesti

Nikolić: Miloš Francuz pokušava da napravi Đilasovu prćiju od Srbije

Podeli vest

Ono što je Miloš Francuz napravio od Srbije dok su bili na vlasti i oslobađali silovatelje srpske dece, najveća je bruka i sramota.

Ovo u svom saopštenju ističe Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

''A to što danas pokušava da napravi Đilasovu prćiju od Srbije, napadajući Srpsku naprednu stranku i predsednika Vučića, najveće je dno koje je ova poslušna buva, stranih ambasada, mogla da dotakne.

Izvršavajući zadatke koje mu na dnevnom nivou tajkuni i ambasadori serviraju, pogubio se u svom lupetanju, zaboravljajući da baš njegovu partiju narod pamti kao zlu paru. I da to što je u naziv dodao "novi", ne izaziva amneziju, nego pokazuje licemerje i bezobrazluk onog koji misli da je narod lud. A narod dobro pamti da je ova Đilasova krpa učestvovala u oslobađanju Кurtija i 1800 albanskih terorista, da je dozvolila pogrom našeg naroda 2004. godine, a danas, izigravajući lažnog rodoljuba, stala ruku pod ruku sa NATO opozicijom, klimajući glavom na svaku naredbu tajkuna. I ponovo je potvrdila i ova Đilasova buva, ali i svi ostali lažni rodoljubi, da nikakve razlike između njih sa desne i ovih sa leve strane nema. I ponovo su pokazali, da je svaki glas, bilo za Miloša Francuza, ili bilo kog drugog lažnog patriotu, zapravo glas za Dragana Đilasa i njegov džep.

Dolaskom na vlast, Srpska napredna stranka je od Srbije napravila ekonomski snažnu zemlju! Mudra, racionalna i politika u interesu našeg naroda, koju vodi predsednik Vučić, podigla je Srbiju sa kolena, na kojima je bila, ojačala, izgradila i stvorila međunarodni ugled. Takva Srbija mora da nastavi napred, takva Srbija ne sme da stane! I mora da čuva svoju nezavisnost i samostalno odlučivanje, a mesto joj je u budućnosti.

A ovim Đilasovim uposlenicima, poput Milosa Francuza, mesto je, još odavno, u prošlosti!'', piše u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija