• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.11.2023

16:25

Nikolić: Svaki glas za Đilasa je za njegov džep!

SNS

Vesti

Nikolić: Svaki glas za Đilasa je za njegov džep!

Podeli vest

Iako su prethodni mandat u Narodnoj skupštini Republike Srbije otpočeli psovkama među sobom, zbog fotelje, danas su pod komandom Dragana Đilasa, a njihovog gazde, i lopovčina iz Trstenika, Aleksić, i progoniteljka novinara iz Pančeva, Tepić, zajedno naricali želje tajkuna. I opet, zbog fotelje, kaže članica Predsedništva SNS Milica Nikolić

- Predali su listu za Đilasov pokret "Srbija protiv nasilja", pokušavajući da se što više dodvore gazdi koji na brutalan način zloupotrebljava mrtvu decu, misleći da će se tako ponovo dočepati vlasti. I reče profesionalna lažara da roditelji ubijene dece nemaju tapiju na bol. Reče, i bez malo srama i stida danas predaje listu za pokret nastao na toj tragediji. I ništa drugo oni danas ne najavljuju, ni lažovčina Tepić, ni lopovčina Aleksić, nego da im je namera ponovno rušenje i pljačkanje Srbije, baš onako kako su radili kada su bili na vlasti. I ništa drugo im nije namera, nego punjenje džepova tajkuna, jer je svaki glas za Đilasa, glas za njegov džep - naglašava Nikolićeva.

Ovako biju Đilas i ekipa! Udaraju koga stignu (VIDEO)

Prema njenim rečima, bez ikakvih problema bi oni, još koliko 18. decembra, uveli sankcije Rusiji.

- Priznali bi i nezavisnost lažne države, proglasili naš narod genocidnim, zatvorili fabrike, rudnike, ostavili narod gladan, na ulici, ali obezbedili tajkunima još računa, širom sveta. Bez ikakvih problema i ne mareći za narod, nego za interese onih koji Srbiju žele na kolenima, zaustavljenu, bez nezavisnosti i samostalnog odlučivanja. I svima im je problem jedino predsednik Vučić. I svima im je problem brana koju on predstavlja, a koja Srbiju štiti. Srbiju neće zaustaviti, Srbija ne sme da stane, a narod će odlučiti i jasno reći, želi li Srbiju u prošlosti i kandžama ovih glodara ili u budućnosti, još snažniju. Bez sumnje, biće ovo drugo - ističe Nikolićeva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nikolić: Opozicija svakodnevno pokazuje da su svi obični nasilnici!
Politika

Nikolić: Opozicija svakodnevno pokazuje da su svi obični nasilnici!

Ne samo da dokazuju, svakodnevno, da nikakve razlike između njih u opoziciji nema, i onih sa leve i onih sa desne strane, danas su otišli korak dalje, da nam pokažu, po ko zna koji put, da su svi obični nasilnici, piše Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, čije saopštenje prenosimo u celosti.

07.11.2023

14:04

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija