• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.11.2023

07:49

"Zapamtićete me, privođen sam 42 puta"! Đilasov simpatizer verbalno napao i pretio aktivistkinjama SNS

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

"Zapamtićete me, privođen sam 42 puta"! Đilasov simpatizer verbalno napao i pretio aktivistkinjama SNS

Podeli vest

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Voždovac najoštrije je osudio verbalni napad i nasilničko ponašanje aktiviste pokreta Zeleno levi front i koalicije „Srbija protiv nasilja“, koji je sinoć vulgarno i prostački nasrnuo na aktivistkinje Opštinskog odbora SNS Voždovac, koje su na štandu stranke razgovarale sa građanima u naselju Stepa Stepanović.

Nasilnik je na žene vikao unoseći im se u lice i pretio „da će da ga zapamte, da će ih juriti po biračkim mestima i da se on ne plaši ničega, jer je privođen 42 puta“, saopštio je Opštinski odbor SNS Voždovac.

– Očigledno je da su se kriminalci i nasilnici, koji svoj kriminalni dosije ističu kao referencu, u velikom broju našli na Đilasovoj listi ‘protiv nasilja’, jer tu je njihovo prirodno okruženje. Kome će se prikloniti nego li Draganu Đilasu, koji je tukao svoju ženu i tasta i Draganu Bjelogrliću koji nasilnički udara svoje kolege – kaže se u saopštenju.

– I svi reaguju po receptu svog mentora Đilasa, nasrću na žene i nejake starije osobe, a kada im neko njihovog gabarita stane na crtu i samo iznese činjenice da su nasilnici i lopovi, oni plaču, kao i njihov šef Đilas od glasne muzike sa razglasa – navodi OO SNS Voždovca.

Opštinski odbor SNS Voždovac u saopštenju poručuje „Đilasovim nasilnicima“ da su u Srbiji koju vodi Aleksandar Vučić, žene, deca i stari svetinja i da će svaki napad, verbalni ili fizički biti prijavljen nadležnim institucijama, a izgrednici najstrožije kažnjeni.

Kako je istaknuto, u Srbiji, u kojoj 70 odsto građana otvoreno podržava politiku Aleksandra Vučića, niko ne sme da se oseća nebezbedno i ugroženo zato što misli i glasa ili zato što podržava neku političku opciju.

– Ova izborna kampanja počela je gnusnim napadom na majku predsednika Aleksandra Vučića, a nastavlja se napadima na sve žene i majke koje ne misle isto što i nasilnici maskirani iza transparenta ‘Srbija protiv nasilja’ – kaže se u saopštenju.

– Mi to nećemo dozvoliti, a građane Srbije pozivamo da na nasilje odgovore, kao i do sada, na izborima 17. decembra i da nasilnicima pokažemo da im je mesto tamo gde su voljom građana već 12 godina, u mišjoj rupi – zaključuje se u saopštenju OO SNS Voždovac, koje prenosi Služba za informisanje SNS Gradskog odbora Beograd.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubicica

pre 8 meseci

Šta drugo očekivati od Đilasa, on drugačiju politiku i ne zna da vodi, sve bi nešto na silu, pa narod sve vidi i zna

Kujundžić N

pre 8 meseci

Još jedan primerak iz Đilasove, koji se izgleda nasiljem bori protiv nasilja!

Keti

pre 8 meseci

Da si dobar covek ne bi bio toliko puta privodjen.

Kika

pre 8 meseci

Pa ništa drugo i nismo mogli da očekujemo od simpatizera Dragana Đilasa.

Stef

pre 8 meseci

Ovakvo ponašanje je potpuno neprihvatljivo i sramno. Nijedna politička opcija ne bi trebala da podržava ili opravdava nasilje ili verbalni napad na bilo koga.

Kaja

pre 8 meseci

Samo ovakvi ljudi, čisti nasilnici i mogu da podržavaju i rade za Đilasa.

Kaća

pre 8 meseci

Sama činjenica da je privođen 42 puta nam dosta govori o tom čoveku.

Goran

pre 8 meseci

Maltretira ljude zato što imaju različito mišljenje i zalaganja za drugu stranku...

Jovanović

pre 8 meseci

Koliko još napada mora da izdeže aktivisti SNS-a, zbog svog rada i truda? Ni jedan medij od ovih što propagiranju borbu protiv nasilja o ovom događaju nije ni pisao.

Diem

pre 8 meseci

Opozicija bi trebala prepoznati važnost poštovanja prava svih građana, bez obzira na njihove političke stavove, i osuditi svako nasilje ili pretnje.

Kobi

pre 8 meseci

Ovakvo nasilničko ponašanje i bagaćenje treba žestoko da se kazni jer ako se sada ne reaguje kasnije će biti samo još više.

Maja

pre 8 meseci

Ovo divljačko ponašanje je nedopustivo, sram vas bilo.

Kale

pre 8 meseci

I ne čudi me da bedan ovako agresivan čovek i nasilnik, radi i podržava Đilasa.

Cedomir

pre 8 meseci

Još jednom nam je opozicija pokazala da može da nam ponudi samo nasilje!

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija