• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.12.2023

12:21

Vučić i Šapić u Sava Centru - Druženje sa mladima na koktelu (VIDEO)

printskin

Politika

Vučić i Šapić u Sava Centru - Druženje sa mladima na koktelu (VIDEO)

Podeli vest

Srpska napredna stranka organizovala je koktel sa mladima u Sava Centru, na kome su se obratili Aleksandar Vučić i Aleksandar Šapić.

Fotografisanje sa predsednikom

Predsednik Vučić razgovarao je sa mladima koji su došli u velikom broju u Sava Centar. Prisutni su želeli da se fotografišu sa predsednikom.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

Prisutnima se prvo obratio Aleksandar Šapić.

- Beograd je bio i jeste grad koji će da pomogne mladim ljudima - kaže Šapić.

Govoreći o projektima u Beogradu, Šapić je posebno istakao Beograd na vodi.

- Beograd je glavni centar regiona, u koji dolaze ljudi ne samo da se dobro provedu, već i da se upoznaju sa kulturnom baštinom - istakao je Šapić.

- Beograd je danas grad koji čeka na nova tri mosta. Vodilo se računa i o ekologiji. Pored velikih i važnih stvari, nismo zaboravili na brigu o ljudima. U poslednjih godinu i po dana doneli smo više dobrih socijalnih mera. Sve su to stvari koje su praktično jedna vrsta socijalnih mera, koje pomažu porodicama da bolje žive - kaže on.

- Pokrenuo sam priču o beogradskim splavovima, ne da bi oni nestali, ali moraju da budu sređeni, uređeni, moraju obale reka da nam budu lepe - istakao je Šapić.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

- Mislim da smo uspeli zaista od Beograda da napravimo pravu evropsku metropolu, u koju svako voli i želi da dođe. Mi, kada dođu praznici, nemamo slobodnih kapaciteta - rekao je Šapić.

- Kupićemo nove autobuse, nove tramvaje. Svaka opština, svako stajalište imaće isti standard kao na Terazijama. Izuzetno je važno da Beograd ravnomerno razvijamo, da Beograd i dalje bude lokomotiva razvoja čitave Srbije. Velika je obaveza svih nas da nastavimo da se borimo za naš grad. Naučio sam jednu stvar, da ne postoje velike i male stvari. Klupa u jednom parku je podjednako važno kao i mostovi i putevi. Želeo bih sa ovog mesta da poručim da u nedelju svi izađemo na izbore i da pokažemo šta znači zdrav, progresivan, human Beograd. Da pokažemo da se nećemo povlačiti ni pred kim. Da ćemo svojim primerom da pokažemo kako treba da izgleda pravi Beograđanin. Mi koji radimo, mi i grešimo, ali zato iza nas ostavljamo stvari koje ovu zemlju čine boljom. Da ne mrzimo čak ni one koje je mržnja pojela - zaključio je Šapić.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 9 meseci

Događaj je prilika za izgradnju poverenja između generacija.

Miki

pre 9 meseci

Interakcija političara sa mladima podstiče aktivizam.

Mirjana

pre 9 meseci

SNS pokazuje spremnost za slušanje mladih lidera.

Ašanin

pre 9 meseci

Mladi su budućnost zemlje, a događaj to naglašava.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija