• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.12.2023

20:34

Ministar Milićević i Srbi koji žive van Srbije doniraju paketiće dečijim bolnicama

Informer

Politika

Ministar Milićević i Srbi koji žive van Srbije doniraju paketiće dečijim bolnicama

Podeli vest

Ministar bez portfelja, Đorđe Milićević, zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Srbije s dijasporom, dodelio je novogodišnje paketiće koje su Srbi koji žive van Srbije poslali malim pacijentima u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić" i Univerzitetskoj dečijoj klinici Tiršova.

Kabinet ministra bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s dijasporom pruža podršku srpskoj dijaspori u nastojanju da unapredi veze sa maticom, pomogne i podrži napredak Srbije investirajući u budućnost naše zemlje, u našu decu!

- Preko 5 miliona Srba živi van Srbije i retko zaboravljaju odakle su. Zato sam danas, u ime Srba koji žive van Srbije, posetio dečije bolnice u Tiršovoj i Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić". Doneo sam novogodišnje paketiće koje je poslala dijaspora. Nadamo se da će im nova godina doneti mnogo zdravlja, radosti i sreće! - rekao je Đorđe Milićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija