• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

06.01.2024

11:26

Našeg Jakova darivao je predsednik baš na Badnji dan, presrećni smo! Roditelji bebe sa KiM presrećni zbog poklona

informer/printskrin

Politika

Našeg Jakova darivao je predsednik baš na Badnji dan, presrećni smo! Roditelji bebe sa KiM presrećni zbog poklona

Podeli vest

Nema veće sreće nego da danas dobijemo ovakav poklon. Darivao je našeg Jakova predsednik Vučić baš na Badnji dan. Presrećni smo što je naše dete dobilo sat koji je na ruci nosio predsednik Srbije. Hvala mu, ovo nam mnogo znači.

Ovo za „Novosti“ kaže Borko Jovanović, otac prvog srpčeta Jakova Jovanovića rođenog na Kosovu i Metohiji u novoj 2024. godini, nakon što im je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poklonio sat koji je na poklon dobio od bivšeg češkog predsednika Miloša Zemana.

Porodica Jovanović živi na Kosovu i Metohiji u mestu Gotovuša, a Jakov im je prvo dete:

– Prvo, pa muško i to rođeno 01.01. Mama i beba su dobro, hvala Bogu. Juče su iz porodilišta stigli kući. Mama je, takođe, presrećna zbog poklona – kaže ponosni otac.

Podsetimo, predsednik Vučić objavio je na Instagramu video poruku u kojoj je uz čestitku za Badnji dan naveo da je sat poklonio malom Jakovu.

– Srećan Badnji dan svima koji ga danas, 6. januara, proslavljaju. Posebno srećan praznik našem stradalnom narodu na Kosovu i Metohiji.Vi znate da sam pre nekoliko meseci bio meta užasnih napada kako posdujem skupoceni sat vredan stotine hiljada evra i to su radili naši politički protivnici ne mareći za istinu, kao i obično. To je ovaj sat. To je sat koji sam na poklon od velikog prijatelja Srbije i srpskog naroda Miloša Zemana koji se prvi u Evropi i svetu izvinio našem narodu i našoj zemlji zbog agresije koja je izvršena na nju. Dobio sam taj sat i s ponosom ga nosio, ali sam tada obećao da upravo zbog sumnje da je to izuzetno skupocen sat ali da nekome može da znači i u smislu tradicije i u smislu vrednosti rekao sam da ću ga pokloniti prvorođenom detetu na Kosovu i Metohiji. Prvo srpče koje se rodilo na Kosovu i Metohiji jeste Jakov, sin Borka i Kristine – rekao je predsednik.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija