• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2024

14:29

Selaković: Nema ništa grđe, a ni i sramnije od čina Tepićke i Lazovića - zahtevaju kaznu za sopstveni narod!

Masha Bandjur

Politika

Selaković: Nema ništa grđe, a ni i sramnije od čina Tepićke i Lazovića - zahtevaju kaznu za sopstveni narod!

Podeli vest

U istoriji srpskog naroda i države, zabeleženi su svi koji su delovali protiv svoje zemlje. Na isti način biće zapamćeni i lideri opozicionih stranaka koji su se odrekli suvereniteta sopstvene države i naroda i za njih tražili kaznu, istakao je ministar za rad, zapošljavanjе, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković

Nema ništa grđe, a ni i sramnije od čina Tepićke i Lazovića, koji za sopstveni narod zahtevaju kaznu, samo iz razloga što ih na izborima nisu odabrali. Uveren sam, da su građani Srbije zadovoljni jer ih ovakvi karikaturalni političari neće predstavljati u svetu niti donositi odluke o njihovoj budućnosti, jer je potpuno jasno da oni nijednu odluku nisu u stanju da donose samostalno.

U danu u kome predsednik Srbije putuje na sednicu Saveta bezbednosti UN da brani suverenitet naše države na Kosovu i Metohiji, kao i pravo našeg naroda na postojanje i opstanak na vekovnim ognjištima, grupa politikanata u Strazburu daje doprinos urušavanju suvereniteta Srbije i njenih građana.

Republika Srbija i njeni građani preživeli su mnoge nedaće, preživeće i jednu Rezoluciju, pride.
Samo je pitanje na koji način će opozicija živeti sa svojim sramnim delovanjem?! Međutim, za njih važi ona stara narodna izreka “čega se pametan stidi, budala se ponosi”. Na našu sreću, narod ih je na decembarskim izborima postavio tamo gde pripadaju - na margini svakog političkog ali i moralnog delovanja, pa neka se i dalje ponose.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija