• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/ Alo.rs

25.02.2024

07:35

Sandulović prodaje stolice preko oglasa! Propali političar potpuno švorc!

Ata images

Politika

Sandulović prodaje stolice preko oglasa! Propali političar potpuno švorc!

Podeli vest

Na sajtu za prodaju polovnih stvari osvanuo je oglas za dve kičaste stolice na kojima je ovaj političar u pokušaju veoma često pozirao i urezao svoje inicijale.

Nikolu Sandulovića, lidera Republikanske stranke bliskog Aljbinu Kurtiju i osobu koja polaže vence na grob teroriste i ubice Srba Adema Jašarija, izgleda su svi finansijeri i prijatelji ostavili na cedilu. On je toliko švorc da je prinuđen da prodaje stvari iz svog doma preko oglasa!  A sudeći prema ceni koju je odvalio, teško da će mu se iko javiti...

Naime, ovih dana na sajtu za prodaju polovnih stvari osvanuo je oglas kojim se nude dve stolice na kojima je ovaj političar u pokušaju veoma često pozirao i urezao svoje inicijale NS.

Za kičaste polovne stolice sa urezanim glavama lavova Sandulović traži 3.000 evra, tj. 1.500 za jednu.

„Ručno rađene stolice. Prodaju se dve nove. Uvezene iz Italije“, napisao je u oglasu, iako ih je, kao što rekosmo, Sandulović godinama koristio, pa i personalizovao.

Podsetimo, on je nedavno dospeo u centar pažnje kada je pozirao sa cvećem na grobu osnivača terorističke organizacije OVK Adama Jašarija. On se ispod slike raspisao i objasnio da je jedini političar koji se odlučio na taj potez.

- Ja sam jedini političar iz Srbije koji je odao poštu nevinim albanskim žrtvama, porodici Jašari, pobijenoj u Prekazu. Izvinjavam se zbog toga i tražim oproštaj u ime svih Srba koji ne stoje iza ovog zločina i ne slažu se sa njim, napisao je Sandulović uz sliku sa groba Adema Jašarija.

Ispod njegove objave, očekivano, nizali su se komentari oduševljenih Albanaca sa Kosova i Metohije, onih u čije ime Aljbin Kurti sprovodi brutalni i besomučni teror nad našim sunarodnicima u južnoj srpskoj pokrajini. Istim onima koje je Adem Jašari, glava mnogočlane familije, tih devedesetih progonio i ubijao kad god je imao priliku za to. Tako su Albanci pisali da bi samo takvi političari kao Sandulović doneli pomirenje, da je on dao putokaz šta treba raditi, da je primer toga kako treba učiti lekcije iz prošlosti...

Sa Kurtijem slavi tzv. nezavisnost Kosova

Sandulović je išao lično da Kurtiju čestita na godišnjici tzv. nezavisnosti i podvukao da je za njega to završena priča od 1999. godine.

Tada je rekao da je „došao kao političar koji podržava nezavisnost Kosova i koji je doputovao da ponudi istorijsko rešenje“.

- To što sam ovde dokazuje da ste napredovali i da zaslužujete mesto u demokratskom društvu - nalupetao se on tom prilikom.

Činjenice o Sanduloviću

- Upao na Vučićevo predavanje u Londonu 2014. i napravio incident.

- Redovan gost kod Aljbina Kurtija, koji ne krije koliko su bliski.

- Kad god je njegova stranka učestvovala na izborima, nije prešla ni 0,1 odsto.

- Grupa golubara pokušala da ga ubije, suđeno im je zbog pucanja na njega, tokom suđenja otkriveno mnogo detalja o radu tzv. golubarske mafije, koja je okretala ogroman novac.

- Devedesetih blokirao celu ulicu na Dorćolu, zagradivši je ogromnom kapijom da bi onemogućio prilaz njegovoj vili udaljenoj više od 50 metara od početka ulice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vučić: Uskoro avio-linija Beograd-Šangaj
Politika

Vučić: Uskoro avio-linija Beograd-Šangaj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će vrlo brzo biti uvedena direktna avio-linija između Beograda i Šangaja i pozvao građane Kine da u što većem broju posete Srbiju.

24.02.2024

22:45

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima
Nevolja ne bira

Pa gde baš sad ? Ponovo afrička kuga svinja u selima oko Čačka i Kraljeva! Evo šta je sve zabranjeno vlasnicima

Na delu teritorije gradova Čačak i Kraljevo ponovo je proglašena opasnost od zarazne bolesti afričke kuge svinja. Kritična situacija je u selima Tavnik u Kraljevu i Bresnica u Čačku. Ova odluka o proglašenju zaraženog područja, doneta je na osnovu rešenja, koje je donelo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za veterinu.

27.04.2024

09:15

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak
Beograd

Zatvara se veliki broj ulica u centru i na Novom Beogradu! Skoro 100 linija gradskog prevoza menja trasu: Ovo je detaljan spisak

Najmasovniji međunarodni sportski događaj na ulicama našeg glavnog grada - Beogradski maraton, održava se u nedelju 28. aprila sa već tradicionalnim startom kod Crkve Svetog Marka i ciljem na Terazijama. Beogradski maraton ove godine okupiće rekordnih preko 13.000 učesnika, i to na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u Beograd dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta.

27.04.2024

09:14