• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.05.2024

15:59

Milićević u Arilju: Nikakve sramne rezolucije izglasane pod stravičnim pritiskom zapadnih sila neće na nas staviti žig zločinaca!

informer.rs

Politika

Milićević u Arilju: Nikakve sramne rezolucije izglasane pod stravičnim pritiskom zapadnih sila neće na nas staviti žig zločinaca!

Podeli vest

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije Đorđe Milićević prisustvovao je danas proslavi Dana opštine Arilje i slave tog mesta Svetog Ahilija.

 - Po monumentalnoj crkvi posvećenoj ovom svetitelju, koju je pre više od osam vekova podigao kralj Dragutin, Arilje je poznato ne samo u Srbiji nego širom pravoslavnog sveta. Samo ova činjenica da je u vašem mestu crkva koja je starija od Amerike, ali i od većine zemalja članica današnje Evropske unije, govori da s pravom možete biti ponosni na svoje poreklo. Ali nije to jedini razlog za ponos. Svi mi Srbi smo pripadnici jednog ponosnog i slobodarskog naroda i građani jedne od retkih slobodnih i suverenih zemalja u današnjoj Evropi. Kao što kralju Dragutinu dugujemo zahvalnost za ovaj prelepi hram, tako danas veliku zahvalnost dugujemo našem predsedniku Aleksandru Vučiću zbog svega što čini u odbrani naših državnih i nacionalnih interesa. Danas smo svi mi ovde u Arilju okupljeni oko naše trobojke, ujedinjeni u jednom cilju – stvaranju bolje budućnosti za svu našu decu – poručio je ministar Milićević.

 

Ministar se saglasio sa predsednikom Opštine Predragom Maslarom koji je u svom govoru istakao da Srbi nisu genocidan narod.

- Nikakve sramne rezolucije izglasane pod stravičnim pritiskom zapadnih sila neće na nas staviti žig zločinaca, niti će ugušiti naš slobodarski i državotvorni duh – poručio je ministar Milićević u Arilju.

Povodom Dana opštine dodeljena su priznanja zaslužnim građanima Arilja, a najmlađi su izveli prigodan muzički i zabavni program.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija