• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.05.2024

13:11

Laži Dragana Milića se raspale u paramparčad! Nenad Ilijevski: Definisani plagijator da bude vanredni profesor?!

Printscreen You Tube

Politika

Laži Dragana Milića se raspale u paramparčad! Nenad Ilijevski: Definisani plagijator da bude vanredni profesor?!

Podeli vest

Doktor Dragan Milić, koji je kandidat na lokalnim izborima u Nišu, nedavno nije prošao konkurs za izbbor za redovnog profesora na Medicinskom fakultetu u Nišu. S obzirom na to da je doktor Milić ozbiljno uplovio u političke vode, on je to pokušao da iskoristi u političke svrhe i predstavi sebe kao žrtvu, ali istina uvek ispliva ne videlo.

Naime, na sajtu Medicinskog fakulteta, kako zakon nalaže, nalaze se dokumenta o javnim konkursima u kojie svi zainteresovani građani mogu izvršiti uvid. Tako se može i videti dokumentacija o konkursu za izbor Dragana Milića za redovnog profesora, gde se jasno primećuju svi razlozi zbog kojih on ne ispunjava uslove za ovo zvanje.

Međutim, ono što najviše privlači pažnju jeste izdvojeno mišljenje profesora doktora Nenada Ilijevskog, koje je javno dostupno, a u kome se gospodin Ilijevski čudi kako je čovek poput Dragana Milića uopšte mogao da bude vanredni profesor i upravlja Klinikom za kardiohirurgiju u Nišu?! On je dodao da se doslovce gnuša od navoda o umeštanosti Beograda u sprečavanju funkcionisanja Klinike za kardiohirurgiju u Nišu, što je glavni narativ političara Milića. 

"Po mom dosadašnjem iskustvu, ovakvi poslovi bili su striktno akdemski i zavrpavali su se brzo i efikasno. 

Nažalost, prvi put u svojoj karijeri srećem se sa slučajem u kojem je kandidat koji je pre dvadeset godina jasno definisan kao plagijator stigao do pozicije vanrednog profesora i upravnika Klinike za kardiohirurgiju u Nišu!!??

Kako je u međuvremenu u čitavu priču ušla politika, u kojoj mi najviše smeta navodna umešanost "Beograda" u onemogućavanje razvoja kardiohirurgije u Nišu, a i šire, to se sa gnušanjem ograđujem od takvih kvalifikacija!!!

Iz tih razloga, odbijam da potpišem referat o ovom kadidatu.

Uz iskrenu zahvalnost za pruženu mi priliku, predlažem Medicinskom fakultetu u Nišu, a posebno katedri za hirurgiju, da reši problem u svojoj kući, koji nanosi nemerljivu štetu čitavom fakultetu“, stoji između ostalog u izdvojenom mišljenju profesora doktora Nenada Ilijevskog.

Sada, kada su sve laži političara-doktora Dragana Milića isplivale na videlo, ostaje da se vidi kojim napadom i neistinom će se u budućnosti poslužiti kako bi prevario Nišlije i pokušao da od njih dobije što više glasova na izborima. Srećom, kolege i profesori da izgleda vrlo dobro poznaju.

Foto: Printscreen You Tube

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Direktor UKC Niš i dekanka Medicinskog fakulteta u Nišu činjenicama demantovali Dragana Milića!
Politika

Direktor UKC Niš i dekanka Medicinskog fakulteta u Nišu činjenicama demantovali Dragana Milića!

U Nišu je prekjuče održana konferencija za medije na Medicinskom fakultetu u Nišu, kojoj je prisustvovala i dekanica tog fakulteta i prodekani. Konferencija je prema njihovim rečima organizovana zbog toga što rukovodilac Klinike za kardiohirurgiju dr Dragan Milić iz dana u dan narušava ugled Univerzitetskog kliničkog centra u kome se leče pacijenti sa čitavog juga Srbije.

22.05.2024

13:27

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija