• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2024

17:25

Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu: Udružena novosadska opozicija ne prestaje da širi govor mržnje i ponižava sugrađane!

printscreen

Politika

Gradski odbor SNS-a u Novom Sadu: Udružena novosadska opozicija ne prestaje da širi govor mržnje i ponižava sugrađane!

Podeli vest

Srpska napredna stranka ovim putem najoštrije osuđuje govor mržnje koji konstantno širi tzv. udružena novosadska opozicija, a kojim se ponižavaju i maltretiraju građani Novog Sada.

U svom boljševiškom i golootočkom maniru, fantomski i potpuno marginalni pokret Bravo, kao i tzv. novosadska opozicija, ustremili su se na građane svog sopstvenog grada. Oni slavodobitno i osvetnički najavljuju krivične tužbe za primnje poklona, a u vezi glasanja protiv sopstvenih građana na bazi dokaza koji su pronašli na nepoznatoj lokaciji, u nepoznatom rancu, od nepoznatog čoveka.

Ovako iskontruisan i krvožedan, očajnički pokušaj progona sopstvenih građana nije viđen u političkoj praksi, osim u golootočkim procesima protiv sopstvenog naroda.

U cilju zaštite ustavnosti i zakonitosti, skrećemo pažnju nadležnim organima Republike Srbije na opasnu, protivpravnu i preteću izjavu Mirana Pogačara od 04.06.2024. godine u kojoj ističe sledeće:

- Da li mi moramo da HVATAMO njihove aktiviste, odnosno članove SNS?

U svom besu i očaju zbog debakla na izborima, Pogačar i ostali nasilnici pokušavaju u montiranim staljinisističkim procesima da zaplaše i hapse sopstvene građane.

Tražimo stoga, da institucije sistema hitno reaguju, zaštite građane Novog Sada od terora ubedljive manjine i da doprinesu svojim angažmanom da ljudi u našem gradu slobodno žive.

Narod je na izborima rekao svoje. Stop teroru nasilnika, huligana Pogačara i njemu sličnih.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Brnabić: Građani na izborima nagradili borbu Vučića za zaštitu nacionalnih interesa
Politika

Brnabić: Građani na izborima nagradili borbu Vučića za zaštitu nacionalnih interesa

Poverenica Srpske napredne stranke (SNS) za Beograd Ana Brnabić rekla je večeras da je koalicija okupljena oko SNS ostvarila istorijski uspeh na lokalnim izborima održanim 2. juna i ocenila da su građani Srbije na taj način pre svega nagradili politiku i borbu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji se poslednjih meseci nije bavio kampanjom već zaštitom nacionalnih interesa.

06.06.2024

22:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze
Srbija

I Srbija ima Brione! Evo gde se nalaze

Brioni su nacionalni park i čuveno hrvatsko letovalište koje čine nekoliko ostrva i danas se pominje kao omiljeno mesto za odmor Josipa Broza Tita. Ali, i Srbija ima Brione...

20.06.2024

17:51