• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2024

22:37

Ovaj je komandovao našom vojskom?! Ponoš podržao Kurtijevo špijuniranje Vojske Srbije dronovima: Pa nije ih nabavio da mu stoje u magacinu?! (VIDEO)

Printscreen

Politika

Ovaj je komandovao našom vojskom?! Ponoš podržao Kurtijevo špijuniranje Vojske Srbije dronovima: Pa nije ih nabavio da mu stoje u magacinu?! (VIDEO)

Podeli vest

Omiljeni NATO general Zdravko Ponoš tokom gostovanja na tajkusnkim medijima podržao je Aljbina Kurtija i to što je dronovima špijunirao vojsku Srbije?!

Ponoš je Kurtijevo špijuniranje dronovima vojsku Srbije nazvao "nekim izviđačkim aktivnostima u okruženju", a takođe je premijera lažne države i pravdao rečima da nije te dronove nabavio da ih drži u magacinu?!

- Komentar o bespilotnim letelicama koje je vlast na Kosovu nabavila, pa nisu ih nabavili da im stoje u magacinu? Nije to ništa neobično. Sad on barata podatkom na kojoj visini leti i tako... Potpune gluposti. To ništa nije da bi trebalo da izazove posebnu pažnju, a još manje brigu stanovništva. To su neke izviđačke aktivnosti u okruženju, pogotovo što se radi koliko vidim o nekim međunarodnim snagama. Mi znamo šta oni rade, uostalom nije to ništa ni nelegitimno i to ne ugrožava Srbiju i nije nikakav razlog postojao da se od toga pravi neka drama - rekao je Ponoš.

Ovo je još jedan u nizu dokaza da ljudima iz opozicije nisu bitni interesi Srbije i njenih građana, već je samo bitno da se napadaju predsednik Aleksandar Vučić i država Srbija, a ne sprečava ih čak i ako treba da se udruže sa najvećim neprijateljima našeg naroda.

Ono što je još skandaloznije, ovo izgovara čovek koji je bio načelnik Generalštaba Vojske Srbije za vreme bivše vlasti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija