• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2024

16:37

Marko Đurić reagovao na napade na Danila Vučića: Takva retorika upućuje alarm nadležnim organima

Informer

Politika

Marko Đurić reagovao na napade na Danila Vučića: Takva retorika upućuje alarm nadležnim organima

Podeli vest

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić reagovao je povodom najnovijih napada i crtanja mete na čelo Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića od strane Srđana Škora.

Saopštenje Marka Đurića prenosimo u celosti:

- Sramna kampanja napada na porodicu predsednika Aleksandra Vučića nastavljena je i danas gnusnim govorom mržnje i stavljanjem mete na čelo njegovog sina Danila, od strane opozicionarnog lidera Srđana Škora.

Sve učestaliji i sve brutalniji pozivi na smrt, ne samo predsednika Vučića, već i članova njegove najuže porodice, jeste samo posledica nepostojanja programa opozicije, njihove nezrelosti i patološke mržnje prema svemu što je progresivno u Srbiji.

Sa druge strane, takva retorika upućuje alarm nadležnim organima da najozbiljnije uzmu u obzir ovakve pretnje i da hitno preduzmu radnje iz svojih nadležnosti.

Za razliku od bezidejnih pojedinaca koji znaju samo da se služe govorom mržnje prema svemu što je srpsko i da diraju ono sto je najsvetije, a to su naša deca, jer ni za sta drugo sposobni i nisu, mi se ponosimo uspesima Srbije, i svim onim sto je ostvareno u proteklih deset godina, kao i budućim podvizima.

Ma koliko se trudili da obesmisle sve što je vredno, mi ćemo nastaviti da se borimo za budućnost i naše i njihove dece, radeći još marljivije, otvarajući nova radna mesta, gradeći nove puteve i mostove i stvarajući još jača prijateljstva širom sveta.

Dok su njihove reči i politika mržnja i agresija, naše su budućnost, prosperitet, mir, stabilnost i bolji život građana. 

Živela Srbija! - istakao je Đurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija