• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.07.2024

07:11

Nikao je novi most! Predsednik Vučić obilazi radove i razgovara sa meštanima!

printscreen

Politika

Nikao je novi most! Predsednik Vučić obilazi radove i razgovara sa meštanima!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obići će danas rekonstruisani put Studenica-Rudno i razgovarati sa meštanima, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Obilazak rekonstruisanog puta Studenica-Rudno zakazan je za 11 časova, navedeno je u saopštenju.

Na putu Studenica - Rudno, napravljen je novi most preko reke Brevine, na mestu starog mosta, koji je u julskim poplavama prošle godine teško oštećen.

Novi most dug je 11,5 metara, a širok 5,5 metara i na njegovoj izgradnji su radili radnici JP "Novi Pazar Put".

Saobraćaj je do izgradnje mosta privremeno saobraćao zahvaljujući privremenoj derivaciji koju je ovo preduzeće uradilo u novembru prošle godine, kada je sanirano i klizište u mestu Palež, prenosi RTS.

Izgradnja mosta i sanacija klizišta finansirana je iz budžeta JP „Putevi Srbije".

Predsednik Vučić je u ponedeljak na TV Pink najavio da će sutra otići put Studenica-Rudno, za koji je rekao da je put bez ikakvog ekonomskog opravdanja, ali da su ga gradili zbog ljudi koji tamo žive.

"Morate da brinete o tim ljudima koji žive u udaljenim mestima. Ogroman novac smo potrošili, idem tamo...Idem da budem malo sa ljudima, da popričam sa njima, da im kažem koliko nam je stalo, da o običnim ljudima brinemo i da smo uvek tu da ih saslušamo", poručio je Vučić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52