• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

19:52

Srećko Sofronijević pušten na slobodu

Informer, EPA Images, Društvene mreže

Politika

Srećko Sofronijević pušten na slobodu

Podeli vest

Srećko Sofronijević iz Zvečana pušten je na slobodu i ukinut mu je pritvor, potvrdio je njegov branilac advokat Nebojša Vlajić, navodeći da se javni tužilac složio, a sud u Prištini prihvatio, njegov predlog o određivanju jemstva.

Protiv Sofronijevića će se postupak i dalje voditi, ali na drugi način, rekao je Sofronijevićev advokat.

- On će biti na slobodi a ne u pritvoru. To je jedan mali korak napred u dokazivanju da Sofornijević nije kriv za lažne optužbe, za koje je optužen - objasnio je Vlajić.

Sofornijević je uhapšen u aprilu ove godine na administrativnom prelazu Brnjak.

Na teret mu se stavlja više krivičnih dela - navodni pokušaj ubistva, poziv na otpor, napad na službeno lice, neovlašćeno posedovanje oružja, učestvovanje u masi koja vrši krivično delo huliganizma i uništenje imovine.

Sofronijević je tokom događaja za koje ga policija tereti, bio ranjen i nije učestvovao u nemirima, naveli su njegovi branioci nakon hapšenja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat! (VIDEO)
Live TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat! (VIDEO)

Novi napadi stižu iz Sarajeva kako bi se Srbija uvukla u sukob. Na portalu "Slobodna Bosna" ponovo je izašao tekst koji govori negativno o predsedniku Vučiću. Ovo je samo nastavak hajke koju vodi ovaj medij protiv predsednika Srbije. Sve je krenulo od maja ove godine, kada je doneta deklaracija o Svesrpskom saboru. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost, Stefan Krkobabić, narodni poslanik i pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin.

24.07.2024

15:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija