• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2024

20:11

Đilas doživeo nervni slom kad je čuo istinu o sebi! Vulin mu sve sasuo u lice, tajkun počeo da psuje i vređa (VIDEO)

Printskrin video

Politika

Đilas doživeo nervni slom kad je čuo istinu o sebi! Vulin mu sve sasuo u lice, tajkun počeo da psuje i vređa (VIDEO)

Podeli vest

Dragan Đilas doživeo je pravi nervni slom u Skupštini Srbije kada mu je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin rekao istinu u oči.

- Nije gospodin Đilas na slobodi kao Haradinaj zato što je nedostatak dokaza u pitanju, on je na slobodi jer su krivična dela zastarela - poručio je Aleksandar Vulin u Skupštini Srbije. 

Doskorašnji vođa NATO opozicije Dragan Đilas nije mogao da sakrije svoj bes zbog izrečene istine, pa je krenuo prostački da vređa potpredsednika vlade Vulina i samu Narodnu skupštinu i građane. Đilase, istina boli, ali je lekovita!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat! (VIDEO)
Live TV

Ceo region postao je tempirana bomba! Sarajevo na sve načine pokušava da uvuče Srbiju u rat! (VIDEO)

Novi napadi stižu iz Sarajeva kako bi se Srbija uvukla u sukob. Na portalu "Slobodna Bosna" ponovo je izašao tekst koji govori negativno o predsedniku Vučiću. Ovo je samo nastavak hajke koju vodi ovaj medij protiv predsednika Srbije. Sve je krenulo od maja ove godine, kada je doneta deklaracija o Svesrpskom saboru. Na ovu temu u "Info danu" govorili su Srđan Simić iz Centra za društvenu stabilnost, Stefan Krkobabić, narodni poslanik i pukovnik u penziji Veselin Šljivančanin.

24.07.2024

15:46

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija